יש לי שאלה:

mojoRAISING

New member
יש לי שאלה:

אולי תוכלו לגרום לי להבין למה כל שירי הפרסומת שיש בערצים המסחריים,חדשים וישנים כאחד,נכנסים ישירות לפלייליסט של התחנה? למשל לאחרונה אחת החברות בחרה להשתמש בשיר COME UP AND SEE ME של STEVE HARLEY והופ..הוא כבר מושמע ... סטיבי הרליי ללא ספק אומן דגול אבל אני בטוח שלפני הפרסומת ששודרה בטלויזיה,הדיסקים שלו נרקבו אי שם במרתפי התחנה ובנוסף יש לו עוד שירים רבים יפים וטובים. אז למה זה קורה כל ההזמן?

abastor

New member
אין לי תשובה פורמלית

אבל יש לי ניחוש. ברגע ששיר מגיע לפרסומת, הוא נכנס לתודעה שלנו. גם אם הוא לא מעניין אותנו יותר מדי, הוא כבר מוכר לנו. ואז, העורכים חושבים שיהיה מגניב לשים את השיר הזה שכולם מכירים מהפרסומת אבל אף אחד לא יודע של מי הוא ומה הוא. אז הם מתחילים לשים את השיר הזה בפלייליסט. וזה באמת מגניב לשמוע שיר מפרסומת פתאום. בקיצור, לדעתי זה די טבעי שברגע ששיר נכנס לתודעה הוא גם ייכנס לפלייליסט

limors2

Well-known member
../images/Emo45.gif.

וברגע ששיר נכנס לפרסומות ולתודעה של אנשים יש לו סיכוי עצום להפוך ללהיט, עם או בלי עזרת הרדיו. אז למה לא להתחיל להשמיע אותו?

mojoRAISING

New member
מה זאת אומרת להיט?

הרי רוב השירים מהפרסומות הם שירים ישנים מאוד.הם כבר היו להיטים בעבר ולא מתאים לגלגלץ שחרטה על דגלה לשדר מוסיקה עכשיוית ,פתאום להשמיע איזה משהו ישן טיכו.

mojoRAISING

New member
זה נכוןשהוא נכנס לתודעה וזה מגניב לשמוע שיר

מפרסומת רק העיניין הוא שבמודע או בלא מודע השיר הופך לפרסומת עצמה ולא מתאים לגלגץ שחרטה על דגלה שהיא תחנת רדיו ללא פרסומות,פתאום להשמיע שיר שמשוייך בדרך זו או אחרת לפרסומת.האסוציאציה שזה עושה היא של פרסומת. לדעתי כל זה לא כ"כ טבעי כמו שאתה חושב.אבל זה גם לא פורמלי.

למעלה