יש לי שאלה

korinalir

New member
יש לי שאלה

מישהו מוכן להסביר לי מה הסיפור של דון? מהי בדיוק מאיפה היא הגיעה? איזה בדיוק מפתח היא ולמה אחות של באפי ומה עם אמא של באפי איך היא פתאום מקבלת את זה שיש לה עוד בת? ועוד פרטים שתוכלו לחלוק עימי יתקבלו בברכה. התחלתי לראות שוב אחרי שנים של הפסקה (מאז שנגמר בערוץ 2) ואני מבולבלת

idanyd

New member
Dawn ../images/Emo58.gif

אני לא כ"כ מעורה בחוקי הפורום, אבל אני חושב שההודעה שאני מגיב אליה הייתה צריכה להיות מסומנת ב-
. לא? בכל מקרה, Dawn הגיעה אלינו בפרק הראשון של העונה החמישית, מיד לאחר שבאפי קטלה את דראקולה. פעמיים. And there was much Rejoycing. בתחילה אנחנו לא מבינים איך זה שלבאפי צמחה פתאום אחות קטנה, שנראה שתמיד הייתה שם, אבל לאחר מס´ פרקים, אנו מגלים שהיא בעצם המפתח למשהו, שקשור לאיזה מסדר עתיק ולגלורי. אני לא יודע מה אתכם, אבל גלורי מתחרה אצלי עם דרוסילה על תואר ה-Favorite female Villain. בכל מקרה, המסדר הזה שינה את הזכרון של כל האנשים הקשורים למשפחת סאמרס בצורה זו או אחרת, ע"מ שיחשבו ש-Dawn היא אחותה האמיתית של באפי, וכך באפי תגן עליה מכל צרה שלא תבוא. והן באות כמובן. בצרורות. כרגע, באפי וג´יילס הם היחידם שיודעים את האמת על Dawn, כולל Dawn עצמה. כמובן, זה לא מונע מבאפי להתייחס אליה כאחות הקטנה והנודניקית שלה, תוך-כדי הגנה עליה בחירוף נפש. תקנו אותי אם אני טועה, אבל נכון לימים אלה, שעון Star World, אנחנו לא יודעים בדיוק מה הסיפור של dawn, גלורי והמסדר. אנחנו רק יודעים שכדאי שגלורי לא תגלה ש-Dawn היא המפתח, אחרת דברים רעים יקרו.

pokegirl

New member
אם אני לא טועה

כבר נכתב פה החוקים של הספויילרים לגבי סטאר וורלד, רק אני לא זוכרת אם הפרקים שכבר שודרו בסטאר נחשבים ספויילרים או לא
ואישית, אני חושבת שגלורי מגניבה, אבל לא עד כדי כך
ובמיוחד לא מספיק כדי לגנוב לדרו את התואר

miaka

New member
גלורי שולטת!!

אני לא מכניסה אותה בכלל לאותה קטגוריית דמויות של דרו, הן שונות לגמרי.. היא היתה כזאת מגניבה בפרק שעבר ***.***

אשמה

New member
אין כמו גלורי!

אני אישית, חושבת שהיא הרעה הכי טובה שהייתה בתוכנית עד עכשיו. מעבר לזה, היא הולכת להשתפר מפרק לפרק דמות כל כך טובה, כל כך מצחיקה וכל כך כנה, פשוט מדהים לדעתי היא עוד אחת מהסיבות שזו עונה מצויינת.. ואם עוד לא נשבתם בקסמיה, חכו חכו, הריץ´ ביץ´ תשתלט גם עליכם, אי אפשר שלא....

למעלה