יש לי שאלה

יש לי שאלה

אתם יודעים למה מייקל ג´קסון נפרד מליסה מארי פרסלי ומדבי רואו? ועוד שאלה קטנה: אתם יודעים בני כמה הילדים של מייקל?

rita 1

New member
אני לא יודעת למה הם נפרדו

אבל פרינס בן 6 ופריס בת 4

rita 1

New member
אמרו פעם בטלויזיה

למה הם ניפרדו אבל אני לא זוכרת.

pulpula

New member
אהההה

ובטלויזיה את אומרת שהם יודעים למה הם נפרדו??!!!

rita 1

New member
כן

סיפרו כשהיה שבוע מייקל ג´קסון לפני הרבה זמן

pulpula

New member
חחחח

למה את חושבת שאנשים אוצים לערב את הטלויזיה בחיים הפרטיים שלהם?!?! הסיבות לפרידה שלהם שמורות אצלם ואין שום סיבה שאנשים חטטניים יחפשו סיבות בטלויזיה או יותר גרוע יאמינו להן!

rita 1

New member
למה

העיתונאים תמיד מחפשים את הדברים הפרטיים שאפשר לפרסם. במיוחד אצל מייקל. אני לא אמרתי שאני בטוחה שמה שאמרו נכון, אמרתי אלה היו סיבות טיפשיות מידי. אז אם זה נכון או לא מה שאני יודעת שאמרו את זה בטלויזיה.

סליחה שאני מתערבת אבל...

אנשים רוצים לערב
ולא אוצים

gabi16

New member
למה הם נפרדו????

תנסו אתם להתחתן עם בני זוג בגיל שלכם שמתנהגים כמו ילדים בגיל 8...ונראה כמה זמן תחזיקו מעמד...

pulpula

New member
חדל קשקשת

תפסיקו לדבר שטויות זה כבר ממש מרגיז! אף אחד מכם לא מכיר את מייקל באמת ואיך הוא או ליסה מתנהגים

לפי מה שאני יודע ! מייקל נפרד מליסה

בגלל שליסה מרי פרסלי(הזונה) ניצלה אותו רק בגלל הכסף הרב שהיה למייקל ! עד היום אני עדיין שונא את האישה החתיכת ביץ´ הזאת !!!! (זה מה שאני יודע ואני בטוח שזה נכון ! אני זוכר שראיתי את זה מאיזושהי כתבה) מהתחלה היא הסתכלה על מייקל רק בגלל הכסף שלו !!! הרי לדעתה הוא מכוער ! (לדעתי הוא יפה ..חח יפה זה לא מילה חתיך עולמי)

LEGENDARY

New member
תחשבי.... מה היא צריכה ת´כסף שלו

מייקל התחתן איתה בשביל להרגיע את התקשורת מהסיפור של ההתעללות מינית זו בסך הכל חתונת ראווה זה לא מאהבה

rita 1

New member
זה מובן

היא אף פעם לא אהבה את מייקל סתם ניצלה אותו. והנשיקות שלהם בפומבי לא היו אמיתיות. והוא היתחתן עם דבי רק בגללל שהיא נכנסה להריון ממנו.

מצטלמת עם אחותו של מייקל !!!

ליסה מרי פרסלי ...חושבת את עצמה !!! כזאת חצופה.. נ.ב סליחה על הקללות !!

למעלה