יש לי שאלה:

יש לי שאלה:

כתבתי כאן בעבר על הנגן שלי שאחרי שאני מטעינה אותו ויש סימן של בטריה מלאה אחרי שניה זה מאותת שלי שנגמרה הבטרייה. לקחתי את הנגן לתיקון ואמרו לי ש"לא הצליחו לתקן אותו". השאלה שלי היא האם יש מצב שדווקא המטען צריך תיקון

מושו 21

New member
.....

לא אמרת איזה סוג סוללה - נטענת פנימית במכשיר או AA\AAA נטענת. אם לצאת מנקודת הנחה שסוללה נטענת פנימית במכשיר - אם המכשיר מציג שהסוללה טעונה במלואה גם אחרי שניתקת את הכבל מהמחשב\חשמל ולאחר זמן קצר מופיע שהסוללה התרוקנה - הבעיה ככל הנראה בסוללה (מתה\פגומה). אם המכשיר מחובר למחשב ומציג שהסוללה טעונה במלואה ורק לאחר הניתוק הוא מציג שהסוללה התרוקנה - יכול להיות בעיה בכבל\מטען (לנסות אחר). בכל מקרה - אין דבר כזה "לא הצליחו לתקן" - אם יש לך אחריות תשלחי ותדרשי שיתקנו את הבעיה - ואם לא ניתן שיחליפו לך למכשיר חדש.

אני לא יודעת אם הכוונה לסוללה, כתוב MA-339.

זאת האפשרות הראשונה שכתבת. המכשיר מציג שהסוללה טעונה במלואה גם אחרי שניתקתי את הכבל מהמחשב. (אני מטעינה את המכישר למחשב) ואחרי כמה שניות כתוב שהסוללה התרוקנה. אם הבעיה בסוללה, איפה אני קונה סוללה חדשה
הייתי בחנויות של נגנים ואמרו לי שאי אפשר לקנות סוללה למכשיר הזה. יש לי אחריות, הבעיה שהיא לשנה ועברה שנה מהזמן שהמכישר נקנה.

מושו 21

New member
תראי ...

סוללה שנטענת מהמחשב זו סוללת ליתיום - לקנות אחת באמת היה יכול להיות פתרון טוב אם היית מוצאת כזאת שמתאימה - אני מציע לנסות ולבדוק בחנויות צילום גדולות - שם בד"כ יש להם מגוון גדול מאוד של סוללות יכול להיות ששם תמצאי בדיוק את אותה הסוללה - בכל מקרה לא יודע עד כמה ההחלפה במכשיר שלך אפשרית\מסובכת (כי לא אמרת איזה נגן יש לך). גם אחרי תקופת האחריות את עדיין יכולה לקבל שירות מאותו היבואן שקנית מוצר שלו - אפשרי לבקש לשלוח אותו לתיקון בתשלום ואם יהיה צורך יחליפו לו סוללה - הבעיה - זה יעלה לך הרבה (לפעמים יותר ממחיר הנגן אם זה נגן מדבקה של 150 שקל - משלמים על מחיר בדיקה+תיקון+חלפים) ואז באמת עדיף לשקול לקנות נגן חדש.

יאיר B

New member
אם את טוענת דרך מטען חיצוני שמחובר לחשמל,

נסי לחבר את הנגן למחשב ולטעון דרכו. זה בהנחה שיש לו סוללה פנימית נטענת (כאלה שאי אפשר להחליף בקלות).

יאיר B

New member
אז כמו שמושו כתב, אם זה נגן מדבקה מציע

לזרוק ולקנות חדש (עלות ההחלפה יכולה להגיע לעלות של נגן חדש). אם זה נגן בעל שם שעלה הרבה, כדאי לברר בחנות מתאימה אם יש להם סוללה מתאימה וכמה עולה.

למעלה