שבוע שעבר התגרשתי סופית, שאלתי היא, מה עכשיו? ז"א, מהבחינה שלהכיר שוב, לאחר 9 שנות זוגיות עם בעלי, רק שהפעם, מן הסתם, הסטטוס השתנה...ואיך בכלל ה"עולם" הגדול מתייחס ל"גרושות"?
מסתבר, שהגרושים הם לא סוג של "מוקצה", ושלא זורקים עלינו בננות
(בעצם, אולי כן, אבל רק כשאנחנו הולכים לגן החיות,אבל לא נורא, מתרגלים לזה) אחרי כמה זמן גם מתרגלים לשלט הניאון שהעירייה מציבה לפי החוק החדש בסביבת המגורים שלך (ועדרת פני גרוש) סתם סתם. באמת שהיחס הוא בסדר גמור המון המון בהצלחה
שלפעמים אני בכלל שוכחת שאני נושאת את תוית הגרושה.. גם אני קצת חששתי מהעניין. זכרתי שכשהייתי רווקה - גרושים הרתיעו אותי קצת.. אבל, למרבה ההפתעה - לא מצביעים עלי ברחוב, אף אחד מהחברים לא התרחק ממני בעקבות זאת.. והפלא ופלא - גברים ממשיכים להסתכל עלי
אין צורך למהר...אבל זה תלוי בך...(ע"ע "כשמתרגלים ללבד"...מפי עטה של נעה שבדרך) אין תוויות ואין אות קין על המצח...(מקסימום "שערה של כסף זוהרת בזנב...") תעכלי...תהני מהרגע...ואם תרגישי לבד...אני כאן...
לכדי קשר עין עם אנשים אחרים. אחרי שמונה שנות זוגיות גם אני שכחתי... אבל נראה לי שזה יהיה כיף ללמוד לפלרטט מהתחלה ולגבי הסטטוס כבר שמעתי כמה ערסים מלכלכים על גרושות אבל ערסים טפשים אז שאני אתן לערסים וטיפשים אחרים להקטין אותי??? (יש מישהו שבכלל יכול להקטין אותי חוץ מעצמי?)
העולם הגדול מתייחס לגרושים/ות בצורה נורמטיבית לחלוטין, כמעט כל זוג שלישי חוזר לרבנות, שוק הגרושים דיי חזק אפשר לומר שזה באופנה בימים אלה, לזוגות נשואים יש שוק דיי חלש, ולכן הן עדיין נשואים, אם היו להם קופצים בטח היו גרושים כבר מזמן.
קבלי המלצה קטנה על מנת להרחיב את האפשרויות שלך, אני למשל פרסמתי את עצמי באתר יד-2 , היו המון מתעניינות , נסי לכניס מודעה או לאתר הזה או לאתר הוס סנטר.
מותק, העולם שייך לגרושים... חבל על הזמן ../images/Emo8.gif
כשאני אומרת שאני גרושה, בד"כ מתפלאים בגלל הגיל הצעיר, אבל חוץ מזה, שום דבר לא יוצא דופן- ומי שהופך את זה ליוצא דופן- זבש"ו. גרושה וטוב לי
עד כה לא יצא לי להיתקל בסטיגמות נוראיות, ומי שמסתכל בעין לא יפה, לא ממש מזיז לי כי הוא עובר לידי, אנשים שלא יסכימו להכיר אותי כי אני נושאת את סטטוס ה"גרושה", אני שמחה בכך, כי כנראה הם לא שווים את זה