יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

מה הסיכויים של ברזיל להגיע לגמר? עשיתי התערבות על זה יש סיכוי גדול שאפסיד?

Optimus_Prime

New member
לא תפסידי

ברזיל יעלו לגמר.

אני לא מאמינה...

צרפת הפסידה????? צרפת זאת שהייתה האלופה??? היא כבר בחוץ?! 2:0 לדנמרק... אני ממש לא מאמינה איך... קראתי עכשיו שיש לברזיל באמת סיכוי לנצח בגמר... "צרפת, אלופת העולם ואחת הפייבוריטיות הגדולות לזכיה במונדיאל 2002 עפה היום (שלישי) מהטורניר הגדול בעולם כבר בסיום הסיבוב הראשון! חניכיו של רוז´ה למר הפסידו 2:0 לדנמרק, במשחק אותו היו צריכים לנצח בהפרש של שני שערים לפחות כדי להעפיל, ומסיימים את הטורניר מושפלים, עם 0 שערי זכות (!!!) ושלושה שערי חובה" אגב יש פה בנות בפורום?

דן צ

New member
בטח שיש כאן בנות

ואת האמת , הרבה אפילו החצי השני שלי בניהול בודי" היא ......בת

בודי

New member
לדעתי....

אם היית מהמרת שהיא תגיע עד לחצי, לי זה היה יותר הגיוני. הרבה הפתעות יש השנה ואי אפשר לצפות לכלום אבל זאת דעתי וברכות לצרפת שעפה בשעה טובה מהמונדיאל ועשתה מליוני בני אדם מאושרים.

שמתי לב לגבי ההפתעות...

ולגבי ההימור, הימרתי איתו בהתחלה עד לחצי גמר ואז הוא שינה לגמר.. אני מאמינה שיהיה טוף...

Rami4u

New member
חס וחלילה, חס וחלילה, חס וחלילה

מה קרהכ לך? השתגעת? ברזיל תפסיד? אם ברזיל תפסיד אני אלך ברחובות עירוםםםםםםםםםםםםםםםםםם לגמרייייי

nitsansh

New member
אם ההתערבות היא כן או לא, הסיכויים

נגדך... מ-8 נבחרות בשמינית גמר עולה רק 1 בגמר... או אם תסתכלי על זה אחרת, צריך לנצח 3 משחקים כדי להגיע לגמר... היריבות האפשריות בדרך לגמר הן דנמרק, סנגל, שבדיה, אנגליה, ארגנטינה, דרום-אפריקה, פרגוואי, יפן, רוסיה, בלגיה ותוניסיה.

למעלה