יש לי שאלה...

shakedle

New member
יש לי שאלה...

תמיד הייתה לי הפנטזיה להיות עם מישהי... למרות שאני תמיד עם בנים!.. וחשבתי על זה שאם מישהי שהיא דו תיגש אליי...אני לא ידע איך להגיב כי זה משהו חדש לי ..אז רציתי שתייעצו לי על זה (למרות שזה לא משהו שונה) מה אתן-הדו והלסביות אוהבות בבנות?!...מה הכי מושך אותכן אצלהן?... תעזרו לי בבקשה!

missing

New member
מה זאת אומרת?

איך הגבת בפעם הראשונה שבן ניגש אלייך? דברי איתה, תכירי אותה... גם את השאלה השניה לא כל כך הבנתי... אני אישית הומו אז אני א נמשך לבנות בצורה מינית, אבל אני חושב שהשאלה "מה הכי מושך אותכן אצלהן" היא קצת אינדיווידואלית... המשיכה משתנה באדם לאדם, או במקרה הזה מאישה לאישה... אחת אוהבת חלק תחתון קדמי, אחרת חלק תחתון אחורי, אחרת פנים, אחרת רגליים, אחרת חלק עליון קדמי אחרת חלק עליון אחורי (יש שם משהו?) זה משתנה מאדם לאדם... נ.ב. מצטער אם בלבלתי אותכם אם ה"חלק עליון/תחתון" אבל...סתם בא לי לכתוב את זה ככה...

בנות לא נמשכות אחת לשניה רק בגלל

מראה חיצוני!! כמו שאני לא נמשכת לבנים רק בגלל מראה חיצוני ברור שזה גם קשור, אבל זה לא קובע עם בנות הקשר הוא הרבה יותר מיוחד...ואינטימי..... עם בנים זה לפעמים (לפעמים!) רק זיון עם בנות זה קצת יותר...(מהניסיון שלי)

missing

New member
אני אמרתי את זה?

אולי בטעות! סליחה אם פגעתי במישהו! באמת שלא הייתה לי שום כוונה לפגוע באף אחת! אני יודע שזה הרבה יותר מסקס... ואם בטעות רמזתי אחרת אני מצטער מאוד... נ.ב. גם אצל בנים זה יותר...ברוב המקרים.... וגם אצל בנות זה פחות...בחלק מהמקרים... הקטע של "בנים חושבים על סקס ובנות חושבות על קשר רציני" הוא סטריאוטיפ... יש המון מקרים שזה להיפך...

1. אני סולחת

2. אתה בעצמך אמרת: "אחת נמשכת בגלל חלק עליון בלה בלה בלה בלה בלה..." כלומר, רק בגלל מראה חיצוני... השאלה שלה לא התכוונה רק למראה חיצוני... מה מושך בת לבת..... 3. אתה צודק אני לדוגמא פחות בקטע של קשר ורק בקטע של זיון למרות שלא הייתי מתנגדת לקשר אני מכירה בנים שרוצים קשר רציני (אהבה ושטויות כאלה...)

tofy

New member
תראי....

לי אין ניסיון כלכך עם בנות ואני מאוד נמשכת לבנות (מסויימות) בגלל החיצוניות...נגיד פעם כל מי שהיתה נגיד יותר יפה ממני קנאתי בה היום אני מוצאת את עצמי נמשכת אליה (ברוב המקרים) במקומך הייתי מתנהגת כמו לבן זה פשוט אותו הדבר...

missing

New member
שוב...בטעות...

נכון, אני אמרתי את זה (לא את הבלה בלה בלה אבל את השאר) אבל לא התכוונתי לכך, חוץ מזה, זה מה שהבנתי מהשואלת, חשבתי שהיא מתכוונת לחיצוניות, דיקשה להסביר למ בת נמשכת לבת באופי... בכל מקרה... מצטער! לא הייתה לי שום כוונה לפגוע, או לעצבן... ואני וראה שזה מה שקרה... אז אני מתנצל מעומק ליבי... ומודה לך על זה שסלחת... נ.ב. אהבתי את הקטע של "אהבה ושטויות כאלה..."

למעלה