יש לי שאלה

רגב ת

New member
יש לי שאלה

אולי היא קצת טיפשית אבל בכול זאת אני לא ממש עוקבת אחרי תפריט מסויים מה שאני כן:התחלתי להוריד את המתוקים שנכנסו לפה בלי הפרעה הוספתי ירקות בצהריים ובערב מגבילה את כמות הלחם ומסטכלת על כמות הפחמימות בצהריים מה דעתכן שווה להתחיל להשקל(אני לא רוצה להתבאס)

קרמבו 112

New member
כן כי עשית שינוי מהותי בתפריט גם אם קשה לך

להודות בכך
.... מספיק שאת מורידה את כמות המתוקים
שהגוף רגיל אליו וכבר יש שינוי במישקל
וגם אם לא ממש רואים את השינוי במישקל ישר, אל תוותרי ותתייאשי כי תוצאות יגיעו בהתאם אם תמשיכי להתמיד
באחריות..
. ואגב לא חייבים להיות בעונש או רעבים
כל הזמן
בשביל לרדת במישקל. מספיק שינוי קטן שיכול להיות מהותי ..... וקריטי את זה למדתי לאורך השנים ולאחר מליון ניסיונות של דיאטות שונות ןמשונות
..... בהצלחה ויופי של גישה וחשיבה ושינוי

לילית462

New member
נראה לי שכן, בעצם איך אפשר שלא ?

יש לך כנראה עצבים מברזל, אני לא הייתי מסוגלת לא להישקל. מצד שני מה שחשוב זה איך אנחנו מרגישות עם הגוף שלנו, וכתבתי בעבר שאין כמו מדד הג'ינס. את צריכה למצוא את השביל הנכון ללכת בו. אנחנו כאן איתך בכל דרך שאת בוחרת

יעל י

New member
את מרגישה שינוי בבגדים?בגוף?

כמו שאמרו לך השינוי שעשית צריך לתת אותותיו. כן להישקל.אחת לשבוע-שבועיים

רגב ת

New member
שינוי

אני הולכת עם בגדים רחבים כך שלא מרגישה כלום אבל אני אלך להשקל

לילית462

New member
מה עם שינוי בתחתונים ובחזיות

גם אם את לובשת בגדים רחבים, את יכולה לראות שינוי בחזיה, ובתחתונים - שהרי אלו יושבים על איזורים הראשונים להשתנות עם הירידה במשקל. כשאת מסתכלת במראה - מה את רואה ? מה בן-זוגך אומר ? תגובות מאנשים, ירידה במשקל מתחילה בדרך כלל מהפנים, מהציצי מהתחת ורק בסוף מהבטן.

רגב ת

New member
בקשר לירידה

ירדתי קילו וקצת אני מרגישה קצת בבגדים התחתונים אבל לעומת ההמשך זוהי באמת רק התחלה קלה לשמחתי ההשתתפות כאן התמיכה פירוט המזון שאכלתי בכל יום זה מעודד אותי להמשיך

למעלה