יש לי שאלה ,

יש לי שאלה ,

תחילה אציג את דעתי : אני מאלו שמאמינים שהנס הוא בסליחה. אפרט מעט: אתה מביא על עצמך את הטוב ואת הרע . הספור הוא כזה: אמרו לי פעמיים שאשה דזרוזית לקחת תמונה שלי חיררה אותה וקברה אותה מתחת לאדמה בבית קברות (אם אני זוכרת נכון ..). בעצם שהטילו עליי כישוף בגיל מסויים ..לפני כעשר שנים. חיי השתנו מאותה תקופה ..מלפני עשר שנים .. בקושי פוגשת את שמחת החיים. שום דבר לא מצליח לי..וכמה שלא נלחמת יש כוח חזק שמושך אותי למטה. אני הקשבתי לאנשים אלו אך לא עשיתי דבר ..כשגישתי היא אם אני לא מאמינה בזה זה לא יכול להשפיע על חיי . נרתעת מכל הנושא . מה לעשות ? כשטוב לי ..כשאני מחייכת כשאני אוהבת אני מרגישה שמתאמצת מאוד ..נטייתי היא למטה מטה . אני רוצה לציין שעד לפני עשר שנים , הייתי יפה (מאוד), הייתי חברותית, הצלחתי בלימודים .. ידעתי להשיג ולהיות במקום שרציתי. מאותה תקופה עד היום פצעים על פניי לא עוזבים אותי .. אני לא יודעת מה אני רוצה דיי דכאונית . מה לעשות ? איך להתייחס ? מה עליי לעשות ? אני מאלה שלא מאמינים בקיצורי דרך כלומר - תיקחי ביצה תזררקימהחלון והכל יסתדר ..לדוגמא . לא יודעת מה עלשות .

את מאמינה!

אם לא שמת לב את אומרת שהטילו עליך כישוף ואת נותנת לנו דוגמאות שבעצם הכישוף הזה פועל ושאת רוצה לטפל בזה ועצם זה שבאת לפורום שלנו כדי לבקש עזרה... אז אם לא שמת לב את מאמינה בזה... חחח..... יש הרבה פתרונות: 1- את יכולה להטיל כישוף אבל בתנאי שיש לך ניסיון בנושא ואם אין לך אז תתחילי ללמוד..... 2- יש אבני חן\קריסטלים את יכולה ללכת גם לאיש מומחה שיעזור לך לטפל בבעיה......

כמעט-מיואשת יקרה

ראשית כל, אני שמחה לדעת שאת לא מיואשת לחלוטין
האם את יכולה לחשוף את גילך? מפני שאם את בגיל העשרה, אז אני חושבת שלפצעים שעל פנייך אין שום קשר לאותה קללה... מדוע את חושבת שאותה אישה הטילה עלייך את הכישוף אשר סיפרו לך עליו? האם היה לה מניע הגיוני לכך? האם את סומכת על אותם אנשים שסיפרו לך על כך שהם אומרים לך את האמת? אשמח אם תעני על שאלות חיוניות אלו על מנת שאוכל לנסות לעזור לך. בברכת האל והאלה
ליה

למעלה