נו באמת. שאני אתוכח מול דעתם של מומחים? אתה הרי מדבר מנסיון.. ואתה יודע מאיפה אני בא...
מ מWIי New member 17/1/08 #40 נו באמת. שאני אתוכח מול דעתם של מומחים? אתה הרי מדבר מנסיון.. ואתה יודע מאיפה אני בא...
מ מאמי1האחת המקורית New member 17/1/08 #41 יש לי חברה שיצאה שנה וחצי קשר סופר כשר והם היום נשואים באושר ומחכים לילד
מ מWIי New member 17/1/08 #42 טוב אנחנו לא מדברים על מלאכים.. הוא בכלל מדבר על חיות.. אבל באמת-אץ תגיד שייך מה שהיא מספרת? על קשר סופר כשר? (אולי היא התכוונה שדיברו גם עם פון כשר.. אני לא יודע)
טוב אנחנו לא מדברים על מלאכים.. הוא בכלל מדבר על חיות.. אבל באמת-אץ תגיד שייך מה שהיא מספרת? על קשר סופר כשר? (אולי היא התכוונה שדיברו גם עם פון כשר.. אני לא יודע)
ג גול היחידה New member 17/1/08 #43 מה זאת אומרת קשר כשר ? ששומרים נגיעה או שיוצאים לפגישות דרך שידוך ? למה התכוון המשורר ??
מ מאמי1האחת המקורית New member 17/1/08 #44 פון כשר פגישות רגילות פעם בחודש והיום אני יודעת מאה אחוז ששמרו נגיעה והכל
מ מWIי New member 17/1/08 #46 ועל זה אמר ואומר המשורר הדגול: לא היה ולא נברא כזה חיה..! או כפי שכתב אץ קוצץ (מביא בשם אומרו..) או שחסר לאחד מהם משהו.. (כנראה רוצה לבדוק..)
ועל זה אמר ואומר המשורר הדגול: לא היה ולא נברא כזה חיה..! או כפי שכתב אץ קוצץ (מביא בשם אומרו..) או שחסר לאחד מהם משהו.. (כנראה רוצה לבדוק..)
מ מאמי1האחת המקורית New member 17/1/08 #47 חחחחח תראה מנסיון ברור שיש תקופה ענקית שהכל כשר אבל..............
ג גול היחידה New member 17/1/08 #48 אוקי ! אז כך יש הרבה זוגות שעושים זה משו אחר בכלל לא קשור להודעה הראשית! יש הרבה שעושים מלא (4/5חודשים) פגישות ויש לי כמה וכמה חברות שעשו את זה. (בינינו בנתיים כולן יצאו רק עם חור עעענננקקק בלב)
אוקי ! אז כך יש הרבה זוגות שעושים זה משו אחר בכלל לא קשור להודעה הראשית! יש הרבה שעושים מלא (4/5חודשים) פגישות ויש לי כמה וכמה חברות שעשו את זה. (בינינו בנתיים כולן יצאו רק עם חור עעענננקקק בלב)
ח חקר האמת New member 18/1/08 #49 קשר? אם אתה מאמין שייתכן קשר שאינו מזיק, או קשר שיצא ממנו נישואין זה מותר. אני לא מאמין שקיימת חיה כזו ואל לו לאדם להביא עצמו לידי ניסיון.
קשר? אם אתה מאמין שייתכן קשר שאינו מזיק, או קשר שיצא ממנו נישואין זה מותר. אני לא מאמין שקיימת חיה כזו ואל לו לאדם להביא עצמו לידי ניסיון.