יש לי שאלה.

boy for pele

New member
יש לי שאלה.

מכל הדברים הנפלאים שאפשר היה לשים בהודעות מנהלתיות שמתם קישור ל"פורום רג'ינה ספקטור"?!@ בושה וכלימה. אתם מוזמנים לראות בשרשור זה עצומה להחלפת הודעה מנהלתית.הצטרפו למהפיכה!

רעוּת

New member
אני אגיד לך למה.

רז מנהל את פורום רג'ינה. נועה אוהבת רק את רז (למרות שהיא לא פתחה לו שרשור יומולדת ואני במקומו הייתי מאוד נעלבת. מאודדדדדדדדדדד. זאת עילה לתלונה במשוב
) רז נתן לנועה לנהל איתו את פורום רג'ינה. נועה אוהבת רק את רג'ינה ומזניחה אותנו. קיצר, זה בגלל שנועה השתלטה על תפוז והיא מנהלת שם חצי מהפורומים שלהם (בהתנדבות, כי היא פראיירית
) אז היא מחליטה מה לשים בהודעה המנהלתית, ובגלל שהיא אוהבת רק את רז ורק אוהב רק את רג'ינה היא שמה קישור לפורום רג'ינה. איי רסט מיי קייס אוף יו.

noosh

New member
אני לא צמריכה לפתוח לרז שרשור יומולדת

אני עסוקה בלהכין לו מתנה, זה יותר חשוב. (ומתי רצית שאני אפתח שרשור? כשאני בעבודה? זה נראה לך זמן טוב לריכוז וחיפוש תמונות? איפה את חושבת שאני עובדת, בקייטנה?! ולא, את לא צריכה לענות על זה
).

רעוּת

New member
אני מנסה לסכסך פה ואת הורסת ../images/Emo46.gif

וכן, את עובדת בקייטנה
או משהו כזה

סליחה, אבל הטיית המשפט שלך לא נכונה.

נועה אוהבת רק את רז = רק את רז נועה אוהבת
.

boy for pele

New member
מזל שיש לו פורום ולא מכולת.

אחרת היה לנו פה קישור "תקנו במכולת של רז" ובתמורה הוא היה מחלק פליירים במכולת שלו על הפורום של טורי. בשני המקרים העסקה ממש לא הוגנת. למי אכפת מהמכולת שלו, או מרג'ינה. את טורי מכירים יותר. אז הפורום של רג'ינה מרוויח יותר. ככה נועה מגינה על האינטרסים של הפורום
מה אני צריך לראות את השם של רג'ינה כשאני נכנס לפה

noosh

New member
אהמ, אם לא שמת לב

אני מנהלת גם את פורום רג'ינה
והאמת שזו באמת הייתה הכוונה שלנו, עכשיו זה נשאר כי זה לא מפריע לאף אחד.

noosh

New member
אני אגיד לך למה.

כשפורום רג'ינה נפתח, רצינו לקדם אותו בקרב מאזיניה בארץ. מתוך הנחה שהרבה אנשים שאוהבים את טורי אוהבים גם את רג'ינה ולהפך, הסכמנו יחד עם רז שיהיו קישורים הדדיים בין הפורומים.

תכלס, עכשיו היא יכולה להגיד את זה.

הוא כבר לא קטין
לירון: אתה כמו כולנו עכשיו :):):) רז: זקן ;[ לירון: כן, זאת היתה המילה שחיפשתי | חבול | | טמבל | | אלצהיימר |

boy for pele

New member
דווקא להודעה כזו רעות לא מגיבה?

ולחשוב שפעם היינו רבים פה על הסטטיסטיקות, ותמיד הייתי נותן לה לנצח :)

boy for pele

New member
רעות אני לא טוב בלקרוא סמיילים

מה זה "רעות כבר לא נר"? אז כמו בפסיכומטרי, 4 אפשרויות: 1. רעות כבר זקנה ולא יכולה לעשות עמידת נר 2. רעות חזרה בשאלה ולא מדליקה יותר נרות של שבת 3. רעות כבר לא מציינת ימי הולדת, ולא מכבה את הנרות שעל העוגה 4. רעות החלימה מבעיית הטחורים שלה ולא צריכה לקנות נרות בבית מרקחת איזה מהם זה הנכון?

למעלה