יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

לא מזמן נפטר פולי מהגששים (ישראל פוליאקוב) והבנתי שאשתו הראשונה איתה התחתן ב-62' הייתה בעבר שחקנית קולנוע מאד מצליחה ונעלמה, יש תמונות שלה מהיום? או סרטים חדשים משהו?

argamon

Member
ניסיון לעזור:

אני מבין שאת במצב שאני הייתי לפני כ- 10 דקות ,לא מכירה את שם אשתו הראשונה של פולי, ואם אני טועה אז סליחה. ובכן חיפשתי ומצאתי שאשתו הראשונה של פולי הייתה הזמרת ריקי גל. עדיין לא מצאתי מידע מה ריקי עושה היום , אבל אצרף קישור ל-ויקיפדיה , ובדף למטה יש קישורים אודות ריקי גל. אולי זה יתן לך בסיס לחיפוש, ואני מקווה שהנוסטלגים בפורום ימצאו לך "מידע טרי". אם את מעוניינת לראות איפה כתוב שריקי גל הייתה אשתו הראשונה של פולי, אז בדף שבקישור גוללי למטה לחלק המתחיל במילים: "בגיל 16 שינתה את שמה,,,,,," (החלק נמצא מול התמונה, קצת למטה יותר. קראי את כל החלק) ושם זה כתוב. הנה הקישור: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%99_%D7%92%D7%9C

הייתה לפניה עוד אחת הנ"ל שחקנית קןלנוע בעבר

שכנראה פרשה, לא ידוע מה הסיבה שהיא חדלה להופיע השחקנית רינה גנור ילידת 1946 שנולדה וגדלה במזרח אירופה, כשדיברו על פולי אנשים שהכירו אותו היא לא דיברה כלל (אולם זאת ריקי גל דיברה) ועוד משהו היא שחקה את נאווה בסרט שמבוסס על התסקיט "משפחת שמחון" לצד מאיר מרגלית.

יוליקה

Member
מנהל
שמה היה רינה גנור

שיחקה במספר סרטים כולל "הטל צל ענק"

argamon

Member
מעניין מה שאת כותבת:

את כותבת על משהו שלא שמעתי אף פעם, למרות שאהבתי מאד את הגששים. מעניין מה דעתך על הקישור שאצרף ? שאלה מספר-1 בקישור היא, מי הייתה אשתו הראשונה של פולי? גוללי למטה ולחצי על הקישור "20 תשובות" ותיראי את התשובה. הנה הקישור: 20 שאלות בנוסף לזה (יתכן וראית זאת) יש מידע קצר על רינה גנור בויקיפדיה. הנה : http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%94_%D7%92%D7%A0%D7%95%D7%A8

p a l o m a

New member
הלגהההה ברוכה תהיי. בטוח שרינה גנור

היתה אשתו הראשונה של פולי ז"ל. גם אני זוכרת את זה וגם זוכרת את הוריה שהיתה להם חנות בגדי נשים ברחוב נחלת בנימין. הם היו מאד אומללים מגירושיה היא נסעה אחר כך לאנגליה ונישאה שם לגוי,זה היה ממש אסון להורים שלה. אני זוכרת את זה ולא מצאתי כל "אסמכתאות" כתובות בענין. וט ר ה, ההערה שלך על ריקי גל בסייפא היא לא לענין, לא מתאים לך. יום טוב

נישאה לגוי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אז בגלל זה היא לא משחקת.. וההורים שלה ואחותה נשארו בארץ

Noyland

New member
אני לא בטוחה שההורים שלה עוד חיים

ולגביי אחותה הקטנה כן לדעתי היא בארץ ולא שמעתי על הנשואים עם הגוי הזה

טרה10

New member
סליחה טעות..טועים.ריקי..שצבעה את שיערה לבלונד

בגיל 16 שינתה את שמה לריקי גל. ב-1968, בהיותה בת 17 היא התגייסה ללהקת חיל הים ושירתה שם יחד עם שלמה ארצי, דב גליקמן ורבקה זוהר. לאחר שסיימה את השירות הצבאי ב-1971 צבעה את שערה לבלונד והתחתנה עם ישראל פוליאקוב מ"הגשש החיוור", בהיותה בת 20, לאחר ארבע שנים הם התגרשו. לאחר מכן נסעה לניו יורק ונישאה שם בשנית, אך גם הנישואים האלו הסתיימו בגירושים ובעקבות כך חזרה גל לארץ.ונישאה לכתב הטלויזיה..אלי אהרונוב...אוהבת להתחתן..

למעלה