יש לי שאלה

דפנה10

New member
יש לי שאלה

אתמול בלילה קרה לי משהו מוזר זה היה אחרי כ4-5 שעות שנה.התעוררתי וניסיתי להרדם שוב. ואז התחלתי כאילו לדמיין דברים אני אומרת כאילו בגלל שלא דמיינתי זאת אומרת לא רציתי לדמיין.זה היה יותר כמו מידע שהמוח מעביר לי,חלקו היה בתמונות ממש כמו בחלום אבל התמונות לא היו ארוכות וגם אז ידעתי שמה שקורא לי זה לא חלום,זאת אומרת לא הרגשתי שמדובר בחלום צלול.ניסיתי להפסיק את זה,לחשוב על דברים אחרים או משהו כזה וזה לא הלך. אני לא זוכרת בדיוק מה ראיתי אני חושבת שזה היה ברומא העתיקה והייתה שם מלחמה או משהו כזה אבל אני לא זוכרת יותר. אחרי כמה שעות זה כבר התחיל להפחיד אותי אז קמתי ואחרי כשעתיים חזרתי לישון.הפעם לא קרה לי שום דבר יוצא דופן. מישהו יודע מה חוויתי?

דפנה10

New member
אולי חוויתי חוויה אבל...

א.היא הייתה מאוד מפחידה ב.אני עדיין לא יודעת מה קרה לי וזה לא הדבר הכי נחמד בעולם

וויסקרס

New member
לא יודעת אבל...

לפעמים שאני נרדמת בסלון ואז מתעוררת אחרי שעה בזעם והולכת להתרחץ, עוברות לי כל מיני מחשבות מטורפות בראש, שאין להן שום קשר זו לזו ואני גם לא רוצה בכלל לחשוב עליהן, ובדרך כלל לא זוכרת אותן אחר-כך. זה גם קורה לי שהשעון מכריח אותי לקום בבוקר. בפיטר פן טינק אומרת לו שהיא תחכה לו במקום שבין המציאות לחלום...אולי לזה היא התכוונה.

וויסקרס

New member
../images/Emo95.gif

אבל זו החתימה שלי ולא חלק מהמחשבות....
המחשבות בדרך כלל על דברים אחרים, בעיקר על דברים שנופלים...(ירח, טירות...)

דפנה10

New member
מה הקשר?

ושוב,לא דמיינתי את את המידע(אני פשוט לא יודעת איך לקרוא לזה) ואני לא חושבת שזה היה התת מודע שלי לי זה נראה יותר כמו חזיון

LucidGuess

New member
אמרתי שהיא תהייה רוצחת סידרתית כי

"ואז מתעוררת אחרי שעה בזעם .... ועוברות לי כל מיני מחשבות מטורפות בראש" LucidGuess

וויסקרס

New member
אם כך אם אני אספר לך על דברים שעשית

בחצלולים שלי, בכלל תחשוב שצריך לבודד אותי מחברה הבריאה...

Chav

New member
עכשיו את חייבת לספר :)

חתימה מצחיקה דרך אגב :)

וויסקרס

New member
ובכן.......

קודם כל תודה על החתימה.... עכשיו...אין לי זמן לדבר על כל מעלילי בחלומות צלולים, (מאוחר מחר בגרות במתמטיקה והכל...) אבל על קצה המזלג.... הפכתי לערפדית, קניתי שבועון נוער לערפדים, ובאמצעות חבר לפשע והוראות מהשבועון (תפתח ספר ותראה איזה יצירה המוח כתב בשבילך..כן בטח....) גרמתי לילדה מאותגרת שכלית לחנוק את עצמה נואשות, ולהרביץ לעצמה. טוב שאתה לא יודע עם איזה הרגשה טובה התעוררתי אחר-כך. שיט! עכשיו אתה יודע...נו מילא.

Variety

New member
תגובה

היי, לדעתי מה שאת מתראת זה ההכנסות לחלום. שלב זה נקרא שלב היפנוגוגיה. בו אנו רואים תמונות שונות, ואת החלום נבנה. אולי גם כמה חלומות קטנים.

למעלה