יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

אני בת 15 בערך והתנסתי פעם אחת בחשיש ( לפני שנה...) לפני חצי שנה דיברנו כמה חברה על גראס וכאלה... באותו זמן הייתי בטוחה מה שניסיתי היה גראס אבל בסוף התברר לי שלא... מה ההבדל?. יש הבדל גם בין חשיש גראס ומריחואנה?.. תודה...

יש הבדל...

אבל לדעתי ההבדל הוא מאוד קטן... (אני מעדיפה חשיש) בכל אופן , אני חושבת שבכלל לא כדאי לך להכנס לזה

tiger

New member
לא

כדוגמא אפשר לומר שזה דומה להבדל בין יין לבן ליין אדום...תועמי היין המיקצוענים יומרו שיש הבדל עצום,אני לא מוצא כזה הבדל גדול בין השניים.

סוורוס

New member
אני מוצא הבדל../images/Emo87.gif

משניהם שניסיתי חשיש היה מועדף-לא הבדל עצום...עדיין אותו צמח אבל מה לעשות...מהאבקה והפרחים יצא משהוא יותר חזק מהעלים, אני כמו נערה בהפרעה..(כאילו....דההההה!!!) לא ממליץ להיכנס לעסק הזה...סתם גורר צרות

למה?.....

למה לא?.... חיים רק פעם אחת וזה כזה כיף אלוהים... רק מנסיון 1 אני כבר מתה לנסות שוב... אם יהיה לי מזל.. ביום שישי הקרוב...:):):):)

קשכפית

New member
חשיש וגראס וההבדל בינהם. זה

אותו חומר מאותו הצמח (קנביס) רק מופק בדרכים שונות ומחלקים אחרים של הצמח. החשיש נוצר ע"י שיפשוף של הצמח (בכפות הידיים) והתוצאה היא גוש חום וקשה (אם הוא רך זה משובח יותר, כמו במנאלי למשל..
) והגראס זה העלים המיובשים של הצמח. (מקווה שדייקתי פחות או יותר) יש כאלה שמעדיפים את הגראס ויש את החשיש, בעיקרון החשיש יותר ממסטל ונעים (בדר"כ) אם הוא חומר טוב. הדרכים שמעשנים את הגראס/חשיש הם או בג´וינט (סיגריה מגולגלת של החומר מעורבב עם טבק רגיל) או בבנג או בצ´ילום (פילטי הודו!) ויש עוד כמה דרכים.

סקאברס

New member
היי במבה

תעשי מה שבא לך..אין כאן יכולת פיזית מלעצור אותך.. רק תיזהרי שלא להרוס לעצמך את החיים וליפוול למצבים קשים...(טוב להרוס את החיים עפ גראש זה רק במקרה קיצוני....אבל הכול יכול להיות מסוכן..) טוב..אני קצת מטושטש מעייפות..(שוב לא מצליח להרדם).. והולך לנסות לישון

סקאברס

New member
מה??רק בת 14?...חמודה...מגיל כזה

להתחיל לעשן יכול להוביל אותך למקומות מאוד לא סימפטיים...לסמים יותר קשים..שמרי על עצמך

tiger

New member
מה שאתה אומר זה מאוד נכון אבל...

האם יש בעצם גיל אחר שבו זה כן "בסדר" להתחיל לעשן?

tiger

New member
מגרס ועד ג´ארס (תיקונים לקשכפית)

קודם כם החומר שנוצר מעבודת ידיים (שיפשוף) של חלקים מסוימים בצמח זה הג´ארס ההודי שנחשב לחשיש הטוב בעולם.חשיש פשוט מיוצר מעקירה של כל הצמח הזיכרי בדרך כלל (ללא פרחים) והכאתו בקיר עד שיוצא מימנו המיץ.המיץ הזה הינו החשיש.הגרס הוא בעצם הפרחים והעלים המיובשים של צמח המריחואנה הניקבי ,אף על פי שכיום נדיר יותר לימצא עלים כי נהוג לעשן רק את הפרחים כי שם מקור החוזק .מי שצריך יותר אינפורמציה יכול לימצא אותה באתר של מיפלגת עלה ירוק. http://www.ale-yarok.org.il/ מי שרוצה להעמיק יותר מוזמן ליקרא את הספר "מגרס ועד ג´ארס-מסע בעיקבות הקססה" http://www.joint.co.il/joint/jointsatlan/satlan1.php

ההבדל הדק בין גראס לחשיש

ובכן קשכה לא היתה רחוקה מהאמת. שני ה"מוצרים " מופקים מאותו הצמח,צמח הקנאביס או בשמו המוכר-מריחואנה.. הגראס זה בעצם העלים והפרחים שאותם מעשנים כמו שהם,ואילו את החשיש או מוצר נוסף שנקרא ג´אראס מכינים מהשמן כפי שקשכה תיארה,שבו בעצם יש את הריכוז הגבוה של החומר השמפיע THC ולכן נחשב יותר איכותי מגראס... ועכיו לעניין השני שרציתי להגיד לך במבונית מעופפת,את רק בת 15, ונכון שחיים פעם אחת,אבל את עדיין צעירה מדי בשביל לנסות כאלה דברים... לפני שאת מתנסה לך בסמים כלשהם,תתנסי קצת יותר בחיים....ויש לך עוד הרבה במה להתנסות ( ולא מתוך שחצנות,אלא מתוך אמת כנה ).. חוץ מזה,לדעתי ,את תעריכי את הדברים הרבה יותר טוב ובפרופורציות נכונות יותר בגרותך.. שיהיה לך אחלה חיים מעניינים ילדה...מקווה שבלי סמים..

תאמיני לי..

עברתי הרבה מאוד בחיים.... וכרגע.... הם פשוט חרא.. עם היה לי אומץ.. הייתי מסייימת אותם ממזמן ( לא שלא ניסיתי...) אז בנתיים מעבירים את הזמן בסבבה.....

סוורוס

New member
אני מה זה מבין אותך במבה../images/Emo141.gif

לא באמת..גם אני בגיל הזה-היתי מאוד רחוק מהצופים... מה לעשות לא כול הילדים הולכים לצופים..כמו שלא כול הילדים הולכים לסמים....זה קצת מווזר ששואלים למה מתחילים את זה בגיל המוקדם הזה... אני חושב שזה קשור לחיים שהילד עובר....כמו שאמרת.. עברת מספיק דברים בחיים.וקצת נמראס לך...ניסית למות...רצית למות, כן אני מבין אותך..אני לא רחוק מהגיל שלך.(19)..,ואני מבין גם למה (לפחות אני))ילדים נהדרים ומסוימים הולכים לסמים בגיל הזה...וזה לא תמיד קטע של אין..ולא אווט.. כי מי חושב על העתיד בגיל הזה...חושבים הרבה על העבר..מגלים שלהיות אדם בעולם הזה זה מה זה לפעמים חרא .... ...מהמורים..המבוגרים...ההורים... ואז זה קטע של למרוד...להרוס את העולם האכזרי הזה...מתוך רצון לא להיות שייך לכאן.. אז נמות..מה יקרה? איזה כור גרעיני כבר יתפוצץ עם נמות...עם נהיה נרקומנים... והמון בילבול....המון אכזריות של החיים... ואז באים הסמים....בדיווק במקום הנכון, בדיוק הדבר הנכון...וכול כך מענג,וזה מעסיק את הילדים המדהימים האלה...נותן להם עיסוק אובססיבי אחרי זה...רק לא להיות שייך לכאן..(ומה בינם לבין הנוער העובד..תהרגו אותי)....איזה נוער עובד ולומד....מי רוצה עתיד...מי רוצה להיות חי בג´יפה הזו...בעולם הזה... טוב-קלטתי? או שאולי זה ביכלל קטע אחר אצלך?

בינגו...

תראה אני יודעת שמתי שהו בשנים הקרובות יקרה משהו שכול כך ימאס לי מהחיים שאני כבר יגמור עם זה... זה ברור לי... אני לא יכולה יותר... אני יודעת שהסיבה היחידה שעוד לא הלכתי עד הסוף זה כי אין לי אומץ... אני אפילו לפעמים שיש פיגועים וכאלה חושבת למה הם ולא אני? יש שם אנשים שרוצים לחיות ואני לא רוצה אז למה אף פעם זה לא קרוה לי... אני אפילו מקווה שזה יקרה.. יקח ממני את כל הסבל והחרא הזה.... אז אולי אם אני אקח מנת יתר.. גם עם בטעות... גם אם לא... לפחות הכול יגמר....

סוורוס

New member
וואולה!!!../images/Emo12.gif

ממש כמו שאני היתי...ועדיין לפעמים....אין לך אומץ? למה? כי זה מה שהחזיק אותי חי עד שפחות או יותר התבגרתי... גם לא ממש עד הסוף...אבל עדיין לא מי יודע מה מחזיק אותי כאן בעולם הזה...כבר ניסיתי לפני שבוע בערך דברים הרסניים,...ואני לא מדבר על הרואאין אחרי שנתייים נקים..אני מדבר על נסיונות למות...לפהנות את הגורל ככה שמשהוא יקרה בכוונה....´´לעזור´´ למוות...אבל לא ממש להתאבד.. (כמו לעשות תרגילי שיווי משקל על מעקה ליד כביש מהיר..כשביד אחת את מחזיקה שקית כבדה..ככה שגם ככה אין לך ממש שיווי..ומי יודע עם ההוא ירצה אז אפול בדיוק מתחת לגלגל הבא....)-לא לגנוב רעייונות!!!!! אבל מה...משהוא כן מחזיק אותך ואותי בעולם הזה...ובגלל זה אין לנו אומץ...כי אם היה אומץ אז באיזה שהוא מקום הינו כבר מתים...אפילו מבפנים, לא, משהוא מחזיק אותנו כאן ומה זה-תהרגי אותי..יש לך מושג???.......

לי יש רעיונות יותר טובים...

אני חשבתי על... לעשן להסניף להזריק ממש ממש הרבה.. לשתות הרבה מאוד אלכוהול ואז לקפוץ ממגדל ממש ממש גבוהה... כי ככה ממש לפני שהכול נגמר... יש את התחושה הכי טובה בעולם.. אתה עף... ממש עף... ובקשר לאומץ... אמרתי כבר .. ניסיתי הרבה פעמים... לרוב או שלא ממש הצלחתי כי אני פשוט נסגרת בחדר שלי.. ואין לי שם שום סכין או משהו... רק חתיכת מראה שבורה... וזה לא עוזר הרבה... אני בטוחה שם היה לי את הדבר הנכון.. לא הייתי כותבת פה הודעות...:) חבל...

סוורוס

New member
אםםם רעיונות טובים../images/Emo4.gif../images/Emo106.gif

במיוחד הרואין...אני רק הסנפתי...להזריק עוד לא אהגעתי....תאמיני לי...לא כדי...הרגשה אחושרמוטה מדהימה ואלוהית כזו שלא נגעת בחיים...אבל אחר כך לא תרצי למות...בשביל לקחת עוד..ועוד...וככה החיים יהיו עוד יותר נוראיים..הרבה יותר..ותאמיני לי שלא תצאי מיזה עם תכנסי ופיסות השמים הכחולים יהיו לך כשתהיה לך מנה... לחתוך זה נחמד...עד היום יש לי אציור גדול כזה של מריה הקדושה מהדם שלי, ווהיום אני חושב איך לעזזל אני מכסה את זה או מוחק כי אולי תבוא אלי מחר איזה נערה מדהימה לישון.....ומריה (המפחידה היתי אומר והמלחיצה..)קצת מפריעה לנו, אאת מבינה??.?ניכנס לך????

אמרתי לך... כדי לנקות..

מפנים את הריצפה שליד.. שופכים הרבה אקונומיקה לא מהולה במים.. ותיזהר על הבגדים והידים..( עדיף להשתמש בכפפות ניקוי..) וזהו.. הכול יורד..

סוורוס

New member
למי מזל??? ...אה...אולי סכין לבמבה.

או קי....אולי..מי יודע..כן באמת מזל..

למעלה