יש לי שאלה

יש לי שאלה

הווסת מאחר בשבועיים ואני לא בדיכוי לא של גלולות ולא של דכא. עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית אבל, בכ"ז אני אעשה גם בדיקת דם. השאלה שלי היא האם יש קשר לאנדו'? האם מוכר למישהי מצב שבו יהיה איחור בלי דיכוי והבדיקות תהיינה שליליות? החצי טוען שזה קשור לאנדו' ואני טוענת שלא מה דעתכן? קשור או לא?

תעשי בדיקת הריון בייתית עוד כמה ימים

האם את מרגישה כאבי מחזור? או שמא את מרגישה טוב יותר מבד"כ מבחינת הכאבים? כשנכנסתי להריון ידעתי זאת שבוע לפני האיחור בגלל שהרגשתי טוב ולא היו לי כאבים כלל, ועשיתי בדיקת הריון שהיתה בהתחלה שלילית ואח"כ בדיקה נוספת כעבור כמה ימים כבר היתה חיובית.

טשומפי

New member
לא חושבת שקשור לאנדו'

שלום יקירתי, איזה לחץ, אני פשוט שונאת את חוסר הודאות (אין שמחה כהסרת הספקות). ממזמן כבר הייתי עושה בטא... אני לא חושבת שאיחור קשור ישירות לאנדו' אבל!!!!!!!! יש מצב שחודשים של דיכוי והורמונים בילגנו את המערכת (אולי יש השפעה של דקא שקיבלת מזמן? אני מצטערת אבל אני לא זוכרת מתי הוזרקת לאחרונה). לדעתי - שווה לעשות בדיקת דם ולבדוק גם מה מצב יתר ההורמונים בגוף, ככה תדעי טוב יותר איפה את עומדת. מפחדת לכתוב (המקבילה של להגיד בקול) אבל מתפללת עבורך שאותו דבר שלא אומרים בקול אכן קורם עור וגידים (תרתי משמע) ברגעים אלו ממש. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם (ובמהרה!!!!)
שטומפי

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

השאלה מתי בכל זאת פעם אחרונה שכן היית עם דיכוי? אני לקחתי דקא בחודש יוני (בטיפול אחרון) ורק השבוע קיבלתי את המחזור, בכלל יש לי באלגן הורמונלי בגוף. אלא אם כן באמת, מזמן-מזמן לא היית עם שום דיכוי. בכל מקרה, אכן מאחלת לך נס
לקראת חנוכה שבדרך

הדיכוי האחרון

היה של גלולות יסמין לפני שנה וגם זה ל3 חודשים. מאז הספקתי לקבל כמה פעמים.

ר ו מ י ה

New member
אין קשר לאנדו'

אבל ייתכן ויש קשר ל-FSH שעד כמה שאני זוכרת הוא גבולי אצלך. מחכה לעידכון אופטימי

טשומפי

New member
../images/Emo201.gif

אני יודעת שכמה שמנסים לחשוב שזה בלתי אפשרי שזה יקרה ספונטני, האיחורים האלו מעלים ציפיות לשמיים... אני באמת מצטערת, קיוויתי לעידכון אחר. עכשיו אני יכולה רק לשלוח חיבוקים

אוי לא../images/Emo201.gif ../images/Emo14.gif

אוף, כל כך לא הוגן
הציפייה להפתעה אחרת גורמת לאכזבה גדולה עוד יותר.... יעלי מצטערת כל כך

liatsw1

New member
קבלי ../images/Emo201.gif ענקי ממני

בס"ד יודעת כמה זה קשה. מתארת לעצמי שהיתה תקווה גדולה ולכן זה מאוד קשה. אני יודעת שיום אחד את תהיי אמא ולא משנה הדרך. עם כזו כמיהה וכזה רצון, זה יקרה גם לך. עד כמה שאני זוכרת אתם עכשו ברגיעה. תתני לעצמך להתאושש.כשיגיע הרגע שתרצי להמשיך אני מאמינה שתקבלי גם כוחות.

למעלה