יש לי שאלה... כמה ילדים יש לברוק? ואם אתם יכולים לכתוב איך קוראים להם ומאיזה אבא.
M mustik1 New member 30/10/07 #1 יש לי שאלה... כמה ילדים יש לברוק? ואם אתם יכולים לכתוב איך קוראים להם ומאיזה אבא.
S S c a r l e t t New member 30/10/07 #2 בבקשה... יש את ריק וברידג'ט מאריק, יש את הופ מדיקן (שהיה הבעל של ברידג'ט), ואר. ג'יי מרידג'. זה נכון לעכשיו, אבל יש לקחת בחשבון שילדים תמיד יכולים לצוץ מאישפהו
בבקשה... יש את ריק וברידג'ט מאריק, יש את הופ מדיקן (שהיה הבעל של ברידג'ט), ואר. ג'יי מרידג'. זה נכון לעכשיו, אבל יש לקחת בחשבון שילדים תמיד יכולים לצוץ מאישפהו
א אגדה1 האחת New member 31/10/07 #3 שכחת את ז'ק? מבחינתי הסידרה יכולה להסתיים כאן. וסטפני הייתה כזאת פאטית. השחקנית סוזן פלנטרי משחקת נפלא.
שכחת את ז'ק? מבחינתי הסידרה יכולה להסתיים כאן. וסטפני הייתה כזאת פאטית. השחקנית סוזן פלנטרי משחקת נפלא.
S sashkashurik New member 31/10/07 #4 איזה ז'ק? ../images/Emo4.gif ../images/Emo58.gif האם ככה קראו לילד של ברוק/טיילור/ניק? פספסתי! (היו לנו שרפות בסן דייגו). אם כן, זה שם לא משהו...
איזה ז'ק? ../images/Emo4.gif ../images/Emo58.gif האם ככה קראו לילד של ברוק/טיילור/ניק? פספסתי! (היו לנו שרפות בסן דייגו). אם כן, זה שם לא משהו...
S S c a r l e t t New member 31/10/07 #7 ../images/Emo58.gif ג'ק המילטון מרונה, זה הבן של ניק וטיילור על שם אבא של טיילור (ונראה לי גם על שם ג'קי)
../images/Emo58.gif ג'ק המילטון מרונה, זה הבן של ניק וטיילור על שם אבא של טיילור (ונראה לי גם על שם ג'קי)
S sashkashurik New member 31/10/07 #8 תודה! ../images/Emo58.gif האבא של טיילור חי עדיין בכלל? וידוע מה יהיה עם השחקנית (טיילור) עכשיו כשהייתה להם טרגדיה במשפחה?
תודה! ../images/Emo58.gif האבא של טיילור חי עדיין בכלל? וידוע מה יהיה עם השחקנית (טיילור) עכשיו כשהייתה להם טרגדיה במשפחה?