יש לי שאלה! אחותי מתחתנת אני רוצה לדעת כמה שרית לוקחת להופעה של שעה זה דחוף לי מאוד!!!
א איסייב טניה New member 27/10/07 #1 יש לי שאלה! אחותי מתחתנת אני רוצה לדעת כמה שרית לוקחת להופעה של שעה זה דחוף לי מאוד!!!
R R o T e M18 New member 27/10/07 #2 כמה שזכור לי זה.. 11 אלף $ עם את רוצה את מוזמנת להיתקשר למישרד של שרית או לאמרגן שלה אבי גואטה 035370377 זה המספר של המשרד של אבי את יכולה לימצוא על אחד הדיסקים של שרית
כמה שזכור לי זה.. 11 אלף $ עם את רוצה את מוזמנת להיתקשר למישרד של שרית או לאמרגן שלה אבי גואטה 035370377 זה המספר של המשרד של אבי את יכולה לימצוא על אחד הדיסקים של שרית
R R o T e M18 New member 27/10/07 #5 טחח ממש ממש לא!!! לחתונה היא לוקחת 11 אלף דולר אולי לאירוע צהריים היא תיקח 8 אלף דולר
ג גונאלי המשוגעת New member 27/10/07 #6 אלירן צודק.. היא הגיעה אלינו לחתונה ו.. שרית שרה שעה ולקחה 8 אלף.. אבל היא מכירה טוב את דוד שלי אז היא עשתה לו מתנה לחתונה ונתנה לו עוד חצי שעה בחינם ...
אלירן צודק.. היא הגיעה אלינו לחתונה ו.. שרית שרה שעה ולקחה 8 אלף.. אבל היא מכירה טוב את דוד שלי אז היא עשתה לו מתנה לחתונה ונתנה לו עוד חצי שעה בחינם ...
R R o T e M18 New member 28/10/07 #7 ששרית הופיעה אצלנו.. ששרית הופיעה בחתונה של המשפחה שלי.. ליפני שנתיים היא לקחה 11 אלף דולר. טוב לא חשוב עכשיו..שהיא תיתקשר ותברר הכי טוב והכי כדאי
ששרית הופיעה אצלנו.. ששרית הופיעה בחתונה של המשפחה שלי.. ליפני שנתיים היא לקחה 11 אלף דולר. טוב לא חשוב עכשיו..שהיא תיתקשר ותברר הכי טוב והכי כדאי
E eLiRaN DaVlAs1 New member 28/10/07 #8 רותם כמו שאמרתי , זה 8 ... אולי שרית הורידה את המחרים מאז ! ! !