יש לי שאלה

nogao10

New member
יש לי שאלה

לפי מה שאני יודעת מארון 5 נפגשו בבית ספר יהודי והסולן יהודי, אם ככה, אפשר אולי לעורר בהם איזה פרץ ציונות ולגרום להם להופיע בארץ?? נראה לי שיש מספיק קהל להופעה כזאת....... אז מה עוצר אותנו??

Mrs Brightside

New member
קודם כל. ברוכה הבאה?

שנית. לפני 3 שנים אם לא יותר, הקמנו עצומה, החתמנו כמה מאות אנשים. בזמנו זה לא עבד. כיום, זה נראה כאילו עצומות זה באמת הפתרון הנכון,אבל אני לא יודעת
. יש לכם כח להתחיל עם זה שוב?

כרמלי6

New member
חח גם לי אין מושג אבל אולי אפשר להכין באתר

עצומה או משהו כזה חח ..... או שפשוט תארגנו מפגשים של מעריצים מכל הארץ ותחתימו אותם וגם סתם אנשים ברחוב חח ... סתם דוגמה למעריצי טוקיו הוטל זה עבד ... הוכחות ==>

Mrs Brightside

New member
וגם במקרה של מיוז.

למרות שזה כבר לא רלוונטי. טוב סבבה, יש את האתר הזה http://www.ipetitions.com/ תחשבו מה אפשר לרשום בהודעת פתיחה

MeItOsH

New member
הכנתי אחד כזה אתמול..אבל...

עדיין לא קיבלתי הודעת אישור....אז אם אני לא אקבל בזמן בקרוב אני אפתח חדשה.

SuperKeren

New member
אממממ לא בדיוק אבל בערך

הם אכן הכירו עוד בילדותם הרחוקה (מאוד). אביו של אדם יהודי, אך הוא לא למד בבית ספר יהודי. חבר נוסף של הלהקה, הוא כבר חבר 'לשעבר' שלה - ריאן דיוסיק. יהודי בכל רמ"ח איבריו. הם באמת הכירו מגיל מאוד צעיר, אבל בגלל שכנות טובה ולמידה משותפת בבית ספר. מאוחר יותר, בשנות התיכון והקולג' לאט לאט אספו עוד ועוד חברים ללהקה
לגבי העצומה אני רואה שכבר ענו לך, אז זה יהיה בהחלט מבורך אם תחתמי ותעבירי הלאה כמה שאפשר!! נ"ב: החתימה שלך!!!!!!!!!!!!!!

למעלה