יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

אני יוצא כבר חודשיים עם חברה שלי..בחורה מדהימה רגישה ומיוחדת...כל שניה איתה מרגישה לי כמו השניה הראשונה... בגלל שעברתי המון מערכות יחסים עד היום (בן 21 גר לבד מגיל 16) לקחתי את הקשר הזה הכי לאט ורגוע שבעולם... מה שאומר שעוד לא שכבנו.. אתמול היא אמרה לי שהיא רוצה שאני יבדק (איידס ומחלות מין) היא אמרה שהיא בעצמה נבדקה ושאחרי שאני יבדק נוכל לשכב.. זה הגיוני ? ואם כן איפה אני יכול להיבדק ? (איזור פ"ת) תודה לעוזרים..

nate2000

New member
מאוד הגיוני והחברה שלך צודקת

מדובר בבריאות של שניכם. איפה תוכל להיבדק? דרך קופת חולים שלך. תיגש לרופא המשפחה ותבקש ממנו הפניה.

caliber

New member
חיפוש פשוט

מומלץ להבדק אחת לתקופה במידה ועברת מספר מערכות יחסים מזדמנות או אם נוצר חשש (נקרע / שכחת וכו') יש אפשרות לבדיקות אנונימיות למיטב זכרוני. תתפלל לתוצאה שלילית . תנסה באתר :http://www.hiv.co.il/ וגם : מרכז בדיקות איידס – פתח תקוה בדיקות איידס באזור פתח תקווה, הבדיקות חינם, תוצאות תוך כיומיים, בבית החולים רבין בית החולים רבין בנין מרפאות חדר 161 טל. 03-9376920 ימי פעילות: ימים א´, ג´, ד´, ה´ בין השעות 07:00 עד 14:00 תוצאות תוך יומיים

בטח שהגיוני ...!

בהחלט בהחלט חוץ מזה קח זאת כמחמאה , היא רוצה להרגיש אותך, את כל כולך אצלי לעשות מין ללא קונדום משמעו להרגיש את הגבר שלי גם כשהוא לא איתי ובתוכי

דרך אגב-איפה עושים

אתה יכול לעשות זאת דרך קופת החולים שלך,אבל זה לוקח יותר זמן בשלי לוקח שבועיים לתוצאות לחלופין, אתה יכול לעשות בבית חולים, והתוצאות הם תוך 3 ימים או יומיים אבל אני לא יודעת מה הפרוצדורה שם...

הגיוני וכל הכבוד לה על האחריות ../images/Emo45.gif

חשוב מאוד להיבדק לפני שעושים סקס ללא אמצעי מניעה, וגם בכלל- למען הבריאות העצמית והידיעה שהכל בסדר. האמת שאין לי מושג כל כך איפה יש- תלוי במקום המגורים ובקופת החולים, תברר שם.

ס א ט י ן

New member
ברור שהגיוני!

לא רק הגיוני אלא מהו שכולם חייבים לעשות לפי דעתי לפני שמחליטים לקיים יחסי מין ללא קונדום (וגם עם קונדום כדאי להבדק ליתר ביטחון) תיגש לקופת החולים שלך ותשאל... חברה שלך מאד אחראית, כל הכבוד לה..

וואי תודה חבר'ה....אתם מדהימים...

אני רואה שכל כך אכפת לכם... שאתם כל כך תומכים...וזה הרגשה מה זה כייפית... המון המון תודה.. "אם נצטרך לתאר את אהבתי כקשת בענן נצטרך לברוא גלריה חדשה של צבעים" (אחד שמבין)

omer73

New member
הגיוני מאוד

ואני חושב שאתה צריך להסתכל על זה בקטע חיובי, שהבחורה מתנהגת באחריות, דואגת לבריאות של שניכם, וזה בסדר גמור והגיוני. בקיצור, אל תקח את זה בצורה לא נכונה, ובהצלחה במע' יחסים החדשה:)

הגיוני בהחלט

אם היא חשובה לך, ומערכת היחסים הזו חשובה לך גם - תיבדק.

תודה לכולכם...../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

תודה לכל העוזרים.. במיוחד ל cailber על ההפניה למקום הנכון... ולמי שמתעניין התוצאה היא כמובן negative אוהב אותכם...

למעלה