יש לי שאלה..?!

Y u L i A 2 3

New member
יש לי שאלה..?!

תהיה עונה שלישית? אני שואלת כי, בראש 1 כתוב שלא תהיה וב- alufa.koral כתוב שתהיה תעזרו לי

א ו ח נ ה

New member
../images/Emo207.gif2 שאלות בקשר לסידרה../images/Emo92.gif

1. לא צפיתי בעונה הראשונה ופיספסתי בערך רבע מהפרקים בעונה הנוכחית, אני לא ממש מבין מה קורה בעלילה של דריה/דובי מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה קורה שם? יש לו אח תאום שמאושפז במקומו? 2. משהו שתמיד תהיתי לגבי הדמות של עובד - הוא משחק או שזה פשוט הדיבור האמיתי שלו?

Yarinv

New member
אז ככה

דובי היה חבר של דריה, זאת אומרת סוג של ידיד, הוא היה מאוהב בה נואשות וניסה לחזור אליה ובדרך גם השיג כמה סקופים לאולפן חדשות הספורט שהוא הנחה. אחרי זה קרה מה שקרה ודריה נפגשה עם ג'לל והם התאהבו, דובי יצא כמובן מאוכזב מאוד ושבור מכל העניין. הוא הפסיק לעבוד במהדורת חדשות הספורט (אותו מחליף עכשיו ז'אן). דובי התחיל להתחרפן, הוא התקרב לדת ולחבורה של דתיים, הוא נהיה ממש משוגע והתחיל לאיים על דריה וכד'. בסוף העונה הראשונה הוא היה בבית משוגעים כבר ובאחד מהביקורים של בני קייזרמן, אחיו התאום, הוא גרם לבני להתעלף (או מה שזה לא היה) - אז דובי "התחפש" לבני, יצא מבית המשוגעים לחופשי והשאיר את אחיו בבית המשוגעים שיחשבו שהוא זה דובי. וכאן זה נגמר. וליאור שמש מדבר נורמאלי, אין לי את הצורת דיבור הדבילית שיש לעובד בסדרה.

danit1234

New member
אממ אני אשתדל ../images/Emo3.gif

1. דובי ודריה היו זוג בתחילת העונה הראשונה, הם קצת נפרדו חזרו נפרדו ואז דריה הבינה שהיא לא אוהבת אותו והיא רוצה שהם יפרדו. מפה לשם היא הכירה את ג'לל והתאהבה בו, דובי פיתח מן אובססיה כלפיי דריה. הוא רצה שהיא תיצא איתו היה מוכןלעשות כל דבר בשביל זה ולא הבין למה היא יוצאת עם ג'לל ולא איתו. הוא עשה אז כל מיני דברים מטורפים בעקבות האובססיה הזאת ובסופו של דבר נכנס לבית משוגעים,. כשבני קייזרמן בימאי הסדרות\ טלנובלות שהיה דמות בטב"ע והוא גם אחיו התאום של דובי בא לבקר אותו דובי בבית המשוגעים הוא פוגע בו בני מתעלף הוא מחליף בינהם את הבגדים כנראה ויוצא משם כבני [הוא מנצל את העובדה שהם נראה אותו דבר] . 2. לפי מה ששמעתי בראיונות זה לא הקול של ליאור שמש יש לו משהו דומה בקול אבל הוא גם משנה אותו במיוחד לדמות של עובד אני חושבתץ

Black Jane

New member
אני חושבת שהתשובה האמיתית היא

אולי.
אמרו בחדר הלבשה, אבל קצת תמוה לדעתי לעשות עונה שלישית ולפני כן טלנובלה אחרת מפן שונה לגמרי. הלוואי, כן? אבל אין בטוח.

idanias

New member
לא תהיה עונה שלישית..

אמרו באירוע סיום שלא יהיה עונה שלישית

sims21

New member
גמאני מקווה שלא

נמאס כבר ממה יחזרו על העול שוב? במילא חצי מהשחקים נרצחו עם מי הם יעשו עוד עונה בדיוק? שיעשו טלנובל חדשה שנה הבאה ווזהו

למעלה