יש לי שאלה

• פותח הנושא lene
  • פורסם בתאריך

lene

New member
יש לי שאלה

היי היום נכנסתי לפורום הזה בפעם הראשונה וכל זה ממש מעניין... אז בקיצור יש איזה חלום או שבעצם זה לא כל כך חלום שהיה לי כמה פעמים לפעמים אני כזה במיטה ואני מתחילה להרדם ואז יש איזה שלב כזה שאני לא חולמת אבל אני מודעת לעובדה שאני ישנה ואני רואה מצד אחד חושך ומד שני צורות או משהו אני לא כל כך יכולה להגדיר את זה.. ואני תמיד מודעת לזה שאני כבר התחלתי להרדם ואני נבהלת ומנסה לקום ולוקח לי כמה שניות להצליח לפתוח את העיניים ולהתעורר .. זה קרה לי כמה פעמים וזה ממש הפחיד אותי.. אז השאלה שלי היא:זה איזה משהו בדרך לחלום צלול או שאין קשר...? אם זה כן אז איך אני אמורה להמשיך הלאה? ואם זה לא למשהו יש מושג מה זה? תודה מראש

LucidGuess

New member
אפשר להמשיך הלאה, כן.

כן אפשר להמשיך עם זה הלאה ישר לתוך חלום צלול ( חלום מודע שאת יכולה לישלוט בו ולעשות בו מה שאת רוצה ) את פשוט צריכה להמשיך ליזרום עם מה שקורה בלי להיבהל ולנסות להתעורר כמו שעשית, גם אם זה מאד יפחיד, ותישמעי קולות, ותראי דברים, פשוט תמשיכי עם זה עד כניסה לתוך החלום. קשה לך ליפתוח את העיניים כי בשלב הזה את כבר בשיתוק שינה, ואת לא יכולה לזוז, לוקח קצת זמן ןלהשתחרר מזה אם בא לך להתעורר בדיוק אז. בנות, קשה קשה איתן אבל אי אפשר בילעדיהן
LucidGuess

Variety

New member
WILD

היי lene, מה שאת מתארת נקרא Hypnogogic Stage, או בעברית צחה: השלב ההיפנוגוגי. זהו השלב בין ערנות לחלום, כשאת הולכת לישון. הגוף משתק את עצמו כדי שכשתתחילי לחלום, לא תזוזי במציאות (כדי לא לפגוע בעצמך), זה נקרא שיתוק שינה. בשלב בזב החלום מתחיל להבנות, ולפני שהחלום השלם בנוי את תראי כל מיני תמונות, צורות, צבעים שמרחפים במסך הדמיון שלך. זה נומרלי מאוד, אך רוב האנשים לא מודעים בזמן הזה, ולכן לא מרגישים את שיתוק השינה או רואים את המראות הללו. שיטת ( WILD (Wake initiated lucid dream היא שיטה בה נכנסים לחלום צלול מערנות, בלי לאבד את המודעות. בשיטה אנו אמורים להשאר מודעים לכל אורך תהליך ההרדמות של הגוף (מה שאת חווה), ולהכנס לחלום מודעים בלי לאבד לרגע את המודעות. על השיטה את יכולה לקרוא בכתובת: http://user.domaindlx.com/variety/pages/learn/techs_h.asp#wild וללמוד איך לנצל את מה שאצלך טבעי כדי להכנס לחלום צלול. חלומות פז, Variety-

למעלה