יש לי שאלה

lincolny

New member
יש לי שאלה

אני יוצא עם בחורה קרוב לשבוע וחצי היו כבר 3 פגישות כאשר בפגישה השלישית התחרמנו במשך שעשה פלוס מינוס חשבתי לקנות לה ורד/פרח לפגישה הבאה... בנות, האם אתן ממליצות על הפרח או שכדאי שאוותר עליו (כי אני חושב שאצא דפוק אם אקנה לה פרח) תודה מתוקות

omer73

New member
מחווה נחמדה

וזה לא יגרע אם תעשה אותה, אז תעשה מה שאתה מרגיש לנכון.

voguemaster

New member
חכה עם זה

אתה לא יודע עליה מספיק כדי לדעת אם זה ימצא חן בעיניה או לא, ולפעמים לתת פרח/ים מוקדם מדי מתפרש לא נכון. פשוט תמשיכו בחירמונים והכל יהיה אחלה. קח ת'זמן ידידי, ככל שזה נבנה לאט יותר, זה טוב יותר
. ציפיה זה שם המשחק. תשתמש בה! אל תקפוץ עליה כמו איזה חרגול רעב...

abcxyz

New member
מה זה "מוקדם מדי"

זה פרח לא אוטו לא מכיר בחורות שלא אוהבות פרחים. פרח זה לא טבעת נישואין, איך כבר אפשר לפרש את זה? לילה טוב.

abcxyz

New member
חוץ מזה

זאת שאלה שצריכה להשאל בפורום? אתה בן 28, לא ילד בן 14.

nate2000

New member
שלום אני לא אוהבת פרחים

ואתה יודע מה אני לא היחידה.

חחח אני דווקא אוהבת מאוד.

רצוי אדומים. אבל בכל מקרה לא בפגישה ה3. זה אינדבדואלי. (למרות שאני לא מכירה הרבה בחורות שאוהבות שמסתערים עליהן בפגישות הראשונות... כל בחורה מפרשת 'הסתערות' בדרך אחרת. אצלי למשל פרח בפגישה קצת יותר מאוחרת-10 לדוג'.. היה חביב בעניי)

TheWizard

New member
חחחחחח זה כולה פרח

זה עניין של תחושה, של רגע. של ללכת ברחוב ליד חנות פרחים ופתאום להרגיש שזה מה שאתה רוצה, או שאיזה פרח יצוד את עיניך. או אפילו ברחוב על איזה שיח. זה הרגע, לא התכנון ההססני והעצבני. לא יקרה כלום אם תביא לה, זה יהיה בכיף. רק אל תעשה מזה כזה ביג דיל.

למעלה