יש לי שאלה

stam 4

New member
יש לי שאלה

האמת אני לא יודעת מה אני מכוונת לכתוב, מזמן לא כתבתי פה.. יש לי חבר שאני מאוד אוהבת. ממש כיף לי איתו. העניין הוא שאני לא יכולה להפסיק להרגיש שאני משלה עוד אנשים.. למשל, יש לי ידיד טוב שאני מכירה כ-3 שנים, מהצבא, ותמיד התנהגתי איתו אותו דבר, אך בשבועות האחרונים שמתי לב שהוא מתנהג קצת אחרת, הוא יותר מתקרב עלי, ולמשל אנחנו "רבים" בצחוק ואז הוא פתאום מסובב אותי כך שאני נמצאת בזרועות שלו.. ולפני יומיים ישבנו לראות סרט ואז נרדמתי ונשענתי על הכתף שלו ואז הרגשתי איך הוא מלטתף לי את היד, אז התרחקתי, ואחרי כמה זמן הוא העיר אותי כדי שאני אלך לישון ואתם יודעים שלפני שאתם קמים אתם מודעים למה שקורה, אז הרגשתי איך הוא מזיז לי את השיער ונותן נשיקה במצח.. יכול להיות שזה משהו ידודתי, ואני סתם עושה מזה עניין. הוא גם מכיר את חבר שלי, הם חברים.. ויכול להיות שזאת אני? אני גורמת בהתנהגות שלי לאנשים להבין לא נכון? מישהו פעם אמר לי שאני תמימה ודברים שאני חושבת שהם בסדר גמור אנשים אחרים מפנחים אחרת.. מה אתם חושבים? תודה מראש..

elena20

New member
ברור שזה לא ידידותי, ופעם הבאה אל תגיעי

למצב שאת לבד עם "הידיד" ונרדמת לו על הכתף.

תגובה

כשאינך רוצה מגע, מנעי אותו. אל תגעי בלי אהבה או חבה מספיקות. השקיעי יותר בשיחות, בענין ובהטבה מאהבה.

omer73

New member
הבעיה

היא שהגבולות ביניכם מטושטשים, וכל הסיטואציה הזו בכלל לא אמורה להיות עם בנאדם שהסטטוס שלו זה ידיד, ובמיוחד כשיש לך חבר. ככה שבעיניי כל הקטע הזה לא במקום, ורצוי מאוד שלא תכניסי את עצמך לסיטואציות כאלה, במיוחד כשיש לך חבר, ובמיוחד שאת מרגישה שאת משלה מישהו.

לא לעניין בכלל !

ידיד לא נותן לידידה שנרדמה לו על הכתף (גם זה מצב שבד"כ לא אמור לקרות אבל נניח שקרה) נשיקה על המצח ובטח שלא מלטף לה את היד. את פוגעת בחבר שלך שאת טוענת שאת "מאוד אוהבת". את אכן תמימה אם את חושבת שמעשים אלה הם "תמימים לכל דבר" והם בסדר. יש לך חבר, את צריכה להציב גבולות. את לא יכולה לתת לכל העולם ללטף לך את היד ולנשק אותך במצח ולהירדם על כתפם רק כי זה "תמים". להציב גבולות ובמהרה.

למעלה