יש לי שאלה

Bust3r

New member
אם למשל אני יסע לסין

אז בטוח יש שם מקום שמלמד את כל הסימניות באופן מסודר לא?

guanyin

New member
את כל הסימניות??? ../images/Emo2.gif

יש לך הרבה מאד זמן פנוי כנראה...

Bust3r

New member
טוב בכל זאת אני מתגייס עוד חודש

ואחרי זה אני נוסע לסין לאיזה שנתיים אז כן, יהיה לי הרבה זמן פנוי :)

GnomeBubble

New member
השאלה היא מה הכוונה ב"כל הסימניות"

נראה לי שאפשר גם לספור 50 אלף כאלה אם רוצים. ואני בטוח שלא שימושי במיוחד ללמוד את כולן (יש בכלל מישהו שעשה את זה? כנראה שלא
) "כל הסימניות שצריך כדי לקרוא סינית ברמה סבירה" זאת מטרה כבר יותר ברת-השגה. אפשר בטח ללמוד את זה בשנתיים אם משקיעים הרבה זמן.

SashTheRed

New member
אם אני לא טועה

מילון הסימניות הכי עדכני (שיצא בשנת 1996 או משהו כזה) כולל בתוכו יותר מ-86 אלף סימניות... אז קשה, קשה... עם זאת, יכול להיות שהוא פשוט מחשיב גם את המופשט וגם את המסורתי כשתי סימניות שונות וכדומה ואני חושב כדי לקרוא סינית ברמה סבירה צריך איזה 5000 סימניות?

Bust3r

New member
כן כמובן.

ברור שהיתכוונתי לכל הסימניות ברמה שפשוט תתן לי יכולת לקרוא סינית יומיומית. אני לא חשבתי על ללמוד את כל הסימניות שקיימות היום, זה מטורף. :) אבל פרה פרה, קודם אני יסיים ללמוד יפנית כי אחרי הכל התחלתי לא מזמן, בצבא במסגרת התפקיד שלי יהיה לי זמן לשבת ולקרוא אז אני ינצל את זה ללמידה.

מה ליהודי לחפש בתרבויות הגויים

אסור בתכלית האיסור אפילו להכנס לשם יהודים תתחילו לכבד את המסורת שעליה גדלו אבותינו..

Mei11

New member
אבותי לא גדלו על מסורת של צרות אופקים

ונראה לי שאת כן מסתקרנת קצת לגבי תרבויות זרות - אחרת לא היית מגיעה עד אלינו. אז אם תרצי להתחבר לצד הפתוח, המכבד והסקרן של התרבות שלך, את מוזמנת.

GnomeBubble

New member
נו באמת, זה לא ברור?

כסף. מה שתמיד חיפשנו בתרבויות הגויים, "ואין כל חדש תחת השמש" (קהלת א' ט') דרך אגב, שמתי לב שיש לך שיר פופ אמריקאי רב-הוד והדר בחתימה. מעניין מה דוד המלך והמשורר היה אומר על זה.

למעלה