יש לי שאלה

יש לי שאלה

אני לא מתמצאת בנושא אבל חלומות תמיד עניינו אותי ולפי מה שקראתי אני חושבת שחלמתי כמה פעמים חצלולים. אבל אני לא בטוחה.יש לי כמה שאלות: 1. באתר על חלומות צלולים כתוב שדבר ראשון צריך מחברת חלומות. לרשום את החלומות שלי בהווה ובגוף ראשון? 2. אם אני זוכרת חלום ממש ישן זה חשוב לרשום אותו? 3. ועוד משהו: חלמתי פעם שאני נכנסת לגוף של מישהו אחר ומתה והרגשתי בדיוק איך מתים ואיך מרגישים בשניות האחרונות. יש לזה קשר לחלום צלול?

LucidGuess

New member
1. אפשרי 2. מה פתאום 3. ממש לא ../images/Emo13.gif

היי, 1. שמעתי גם כן שרצוי לכתוב בגוף ראשון כי אז את כאילו "ניכנסת" לזה שוב וזוכרת יותר פרטים כאילו את חווה את זה עוד פעם בזמן הכתיבה... אבל אם אין לך כוח לרשום הכל בצורה מפורטת אז מספיק אם תירשמי נקודות עיקריות שאת זוכרת מהחלומות שהיו לך, לדוגמה - טיסה במטוס, בגינת הירק, על חוף ים, מסתובבת בתוך טירה ... וכו´ 2. אין צורך לכתוב חלומות ישנים אבל אם בא לך תיכתבי, זה לא יזיק
3. אם לא ידעת שאת חולמת בזמן החלום, אז אין קשר לחלום צלול ( חלום צלול הוא רק חלום שבו את יודעת שאת חולמת ואת מודעת בתוך החלום ). * אם אדוני סיים לקרוא אז אדוני מתבקש לצאת מההודעה! תודה לאדוני *
סיימת לקרוא את שני האתרים שנתתי לך קודם על חלומות צלולים? LucidGuess

דנה^^

New member
מתייחסת לחלק האחרון..

אמנם זו בטח היתה ההרגשה כפי שאת חושבת שמרגישים אותה אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת איך היתה ההרגשה בשניות האחרונות (עד כמה שאפשר לתאר) אם אפשר? ואיך בדיוק נכנסת לגוף של מישהו אחר?

למעלה