יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

אני חברה כבר הרבה זמן בפורום באתר אחר, ומישהו שם החליט שאני פרחה (מה שממש לא נכון והדבר האחרון שנכון להגיד עליי) אני לא אשקר, ואני אודה שקצת נפגעתי... כי איך בכלל אפשר לקבוע משהו על מישהו מהודעה אחת שהוא קרא? (הוא חדש שם) אז אני רק רוצה שתענו לי בכנות... אני נשמעת לכם פרחה? אני יודעת שאני לא כותבת כאן ה-מ-ו-ן, אבל ממה שאני כן כותבת, אני נשמעת לכם פרחה? ותענו בכנות כי אני לא אפגע... (למרות שאני יודעת מה אני!) נעמה

hey U

New member
אמממ....

לא יודע.... לפי דעתי אין דבר כזה פרחה או פריק... שופטים אנשים נגיד: אם אתה שומע מזרחית אז אתה ערס צובע שיער חימצון לצהוב=ערס שרשרת של חי=ערס אם אתה שומע רוק אז אתה פריק לובש פיס=פריק צובע שיער לכחול=פריק דיי כבר להכניס סטיגמות!!!! את בכלל יכולה להגדיר לי פרחה? מה הכוונה לפי דעתך במילה פרחה?! מה זה פרחה בכלל?! רק אחת ששומעת מזרחית?! תחשיבי כמה דבילי זה.. מי שאמרה שאת פרחה או פריקית סתומה לאללה כי א-י-ן כ-ז-ה ד-ב-ר-! זה הומצא מתוך שעמום בבית ספר בכול מקום...1

וואוו......

אפשר לתת כאן נשיקה???? אני האחרונה שחושבת שיש כזה דבר... ובגלל זה גם שאלתי אם מישהו כאן חושב שאני פרחה, כדיי שאולי הוא יוכל להסביר לי מה זה אומר לעזאזל????? אז תודה על הדעה...
לאב יו אול נעמה

ואתמול..

האמאמאמא של הפרחות -ילדה מסוכנת אמרה שאאאננננייי פרחה בגלל שלבשתי גרביון סגול ונעלי צבא!! כאילוווווווו הלווווו וואטס דה קשר? טוב ביייי

וואטס דה פאקינג קשר?

איך בכלל אפשר לקבוע לפי לבוש???? ותגדירי פליז את המילה "פרחה" בשבילך... נעמה

אממממממ

לדעתי אם את לא פריחה אז לא אמור להזיז לך כזה שאומרים עליך..כאילו ברור שזה מגעיל מצידם להגיד אבל לא משנה לא זוכרת מה רציתי להגיד..חחח לאב יו בכל מקרה

צודקת רוני...

ובגלל זה זה גם לא מפריע לי... סתומרת, לא אכפת לי שהוא חושב שאני פרחה כי מי הוא בכלל שיקבע??? וחוצמזה, הוא לא מכיר אותי... אבל פשוט זה סתם מגעיל להגיד דברים כאלה ולהדביק תוויות על אנשים שאתה לא מכיר... חבל... לילה טוף לך... לאב יו טו נעמה

hey U

New member
אמממ...

אני פרחה/פריק/ערס/חנון/ממוצע.... "לכ´ מיליארד מיליארד טועים שאת דרכם עוד מחפשים אם עוד לא מצאתם זה אולי סימן ש---אין!!!!!!" וזה טוב שאין אחרת החיים שלכם היו מזוייפים... (זה מה שאני חושב לפחות)

peace n love

New member
אני יגיד לכ מה זה פרחה...

לפחות אצלנו בב"ס...מישהי שכל היומ מדברת על בנימ זיונימ וכל מה שקשור לבנימ...היא לא תתעסק במשהו אחר וכל עוד את לובשת חוטיני והוא מבצבצ לכ מהמכנס אז את פרחה!! חוצ מהחוטיני אני חושבת שהכל נכונ... בקיצור מי שאמר לכ שאת פרחה מטומטמ למרות שאני לא מכירה אותכ אבל אני יודעת שעל פי הודעה אחת אי אפשר לדעת איזה בנ אדמ את... אגב...גמ אני גאה...(דו...) רותמ.

hey U

New member
דו שולטים../images/Emo45.gif

וקשה לי לתת נורמה.... זה דבר מטומטם והדעה שלי בזה אף פעם לא תשתנה...

שמעי

לדעתי את לא פרחה, עצה שלי....על תשימי על מה שאומרים לך , תואבי את עצמך ואל תשימי דגש על מה שאומרים לך be free be happy את יודעת מה את וזה הכי חשוב
באהבה דניאל

חיפשתי במילון...

חיפשתי במילון מזה פרחה.. הנה: "כינוי לגלגני לנערה פשוטה ובורה, קלת דעת, פטפטנית ועליזה". חחחח... באהבה דניאל

hey U

New member
מה רע בעליזים?!

:).. לא מצחיק... טוב,לא חשוב וזה פעם אחרונה שאני יגיד... אין דבר כזה פרחה! תוציאו מהראש כמו שאתם אומרים שאין דבר כזה פריק....1 אם תוציאו את זה מהראש אחרים ילכו בדרככם ואולי כול הנורמות המפגרות יפסיקו

VengaGirl

New member
לא התכוונתי לפגוע...סליחה...

זאת לא הייתה הכוונה...תכוונתי מזל שאני לא עליזה מהמובן של שמחה...(לפי ההגדרה אז פרחות שמחות...) ואני יודעת שאין פרחות...זה היה בצחוק...

למעלה