יש לי שאלה O.O

enjye

New member
יש לי שאלה O.O

אני מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה.. בקשר לקווסט של ה-"mom and dad" אני יודעת שיפדו לי את הכרטיסים לדמות עם הכי הרבה כרטיסים, ושאם לכולם יש אותו מספר כרטיסים אז הרמה הכי גבוה תקבל. אז יש לי מן בעיה קטנה ^^ יש לי את הדמות הראשית, דמות משנית שיצא לה שיער מכוער אז עשיתי משנית אחרת, ואת המשנית השניה שיצא לה שיער יפה ואיתה אני משחקת. עם הראשית היו קצת בעיות ואין לי הרבה כרטיסי מייפל פוינטס, עם המשנית המכוערת יש לי הרבה אפילו אחד של 250, ועם המשנית השלישית לא הרבה אולי רק 2. די תיכננתי להשיג עם המשנית המכוערת את הנקודות ואז לקנות למשנית היפה צבע עיינים. אבל השאלה היא אם אני יכולה להשתמש במייפל פוינטס לכל הדמויות באותו עולם. כלומר אם יש לי NX קאש אני יכולה להשתמש בו בכל הדמויות בברואה ואפילו להשתמש בו בסקניה (לדג'). אבל אח שלי אומר לי שמייפל פוינטס תקף רק באותה דמות שהשיגה את זה. מישהו יכול לעזור לי O.O סליחה על המגילה ^~^;

Charmed YC

New member
אם הבנתי נכון...

אז את רוצה להשתמש בכסף של הדמות המשנית המכוערת בשביל לקנות צבע עיינים לדמות המשנית היפה ואחיך אומר שזה בלתי אפשרי? אם כן, אז אני כמעט בטוח שאחיך צודק P: כי אם חושבים על זה אז בעצם בשביל מה כל התסבוכת הזאת של מי מהדמויות תקבל את הכסף? אם אין שום בעיה בסקילים של הדמות המשנית המכוערת ואם בסוף כולם יקבלו מייפל פוינטס אז פשוט - עשי אותה יפה!

enjye

New member
זאת לא הבעיה שלי /=

ואני יודעת שלא הייתי ברורה ^^; השאלה שלי היא האם אני יכולה להשתמש ב-NX קאש שיתפדה מהכרטיסים של המכוערת לדמות אחרת באותו עולם. כי השיער של המכוערת כבר אבוד
אני לא אצליח להשיג מספיק מייפל פוינטס P:

Charmed YC

New member
או קיי

דבר ראשון כבר יש לך מספיק מייפל פויינטס בשביל לתקן שיער ... [מה הוא יצא כל כך נורא? "0_0] ואממ אני לא מאמין שתוכלי להשתמש במייפל פונטיס של אחת בשביל השנייה... אי אפשר להנות מהכל \:

somebodddy

New member
התסבוכת הזאת של מי יקבל את הכסף

זה בשביל שאנשים לא יפתחו שלושה דמויות בכל שרת ויבזבזו כמה שעות טובות כל יום בלהשיג כרטיס לכל דמות.

Charmed YC

New member
לא נראה לי שלמייפל כל כך אכפת...

שישחקו במייפל \: הרי אחרי הכל - זה מייפל D:

somebodddy

New member
אבל אז זה אומר שהם יצטרכו להביא להם

המון כסף בחינם. אני באון אישי הייתי מקלל אותם אם הם היו עושים את זה - כי ללכת הלוך חזור פעמיים מהנסייס לקרנינג עם דמות ברמה נמוכה בשרת שאין לך בו מימון פעם ביום זה מספיק מעצבן - תאר לעצמך לעשות את זה עם שלושה דמויות על כל שרת(חוץ מהשרתים בהם אתה כן משחק - אז זה קל, כי יש לך כסף למוניות).

Charmed YC

New member
אז אתה חוזר על דבריי P:

הם עושים את התסבוכת בשביל שהם לא יצטרכו לתת כל כך הרבה כסף, הרי מה ייצא להם מזה הם בטח עושים את כל הסיפור הזה בשביל שאנשים יטעמו מהרעיון של הקאש שופ ואז יתמכרו לזה וישלמו כסף אמיתי, אבל אם הם יתנו כל כך הרבה כסף כבר ימאס לאנשים מהקאש שופ ואז הם כבר לא ירצו לשלם -_- למייפל לא אכפת שאנשים ישבו שעות על המחשב בשביל להשיג כרטיסים אחרי הכל זה רק מעלה את הפופולריות של המשחק ובכלל זאת מטרת המשחק.

ווינגז

New member
../images/Emo45.gif

מן הסתם יש להם ראייה כלכלית קדימה, אני מאמינה גם שזה יעבוד להם עם חלק מסויים מהאוכלוסיה שמשחקת במשחק.

somebodddy

New member
מעלה את הפופולריות?

צור דמות חדשה, אל תממן אותה, ולך איתה מהנסייס לקרנינג, מקרנינג חזרה להנסייס, והנסייס עוד פעם לקרנינג - בלי להשתמש במונית או במגילות(לא שיש לך כסף לזה, כי זו דמות חדשה ולא ממומנת). חזור על הפעולה 15 פעם, ואמור לעצמך - "מחר אני עושה את זה שוב!" האם זה יתן לך חשק להמשיך לשחק במייפל סטורי?

Charmed YC

New member
XD

מייפל מאמינים במשחק של עצמם אחרת לא היו מייצרים אותו ומעלים אותו בכלל. הם מאמינים שהוא ימשוך את קהל היעד. ובלי שום קשר, את המשימה אפשר לבצע פעם ביום.. וישנן עוד המון משימות ועוד המון דרכים אחרות להתמכר למשחק כמו התחרות של להיות הכי טוב ולעלות שלבים, למה אתה בכלל התמכרת למשחק הרי לא הייתה את המשימה הזו כשהתחלת את הדמות שלך ...

somebodddy

New member
את המשימה אפשר לעשות פעם ביום

לכל דמות! אם כל הכרטיסים על כל הדמויות בחשבון היו הופכים לכסף, אז אנשים היו עושים רק את המשימה הזאת עם 18 דמויות - כי זה שווה כסף! ואז לא יהיה להם זמן לבצע משימות אחרות או לעלות רמות סתם.

Charmed YC

New member
עשה לי טובה וקרא -

את ההודעה הרביעית מעליך... - אנחנו חוזרים על עצמנו P:

somebodddy

New member
אתה טוען

>למייפל לא אכפת שאנשים ישבו שעות על המחשב בשביל להשיג כרטיסים אחרי הכל זה רק מעלה את הפופולריות של המשחק ובכלל זאת מטרת המשחק.< כלומר לטענתך לשבת שעות בשביל להשיג את הכרטיסים מעלה את הפופולריות של המשחק. אני טוען ההפך - לשבת שעות בשביל להשיג את הכרטיסים פוגם בפופולריות של המשחק.

Charmed YC

New member
אבל איך?

אם מטרת המשחק היא להשיג כרטיסים [כרגע] וזה מה שהאנשים עושים, איך זה יכול לפגוע במשחק? משום שזה גורם לשיעמום ? אז אם כך האנשים שישבו והורידו והתקינו את המשחק ועכשיו נכנסו למשחק במטרה לשחק בו אני בטוח שהם מודעים לכל מה שהמשחק מציע מעבר למשימה הזו. והם יודעים שהם יכולים להפסיק לעשות את המשימה בכל רגע נתון ולהתחיל להנות מכל שאר הדברים שהמשחק מציע. לא כך?

somebodddy

New member
לא בדיוק

עכשיו זה ההזדמנות היחידה בשביל הרבה אנשים להשיג נקסון קאש, אז למרות שיש למשחק הרבה מה להציע מעבר לזה - יש אנשים שפשוט יעשו רק את המשימה המשעממת הזאת.

למעלה