יש לי שאלה!

SailoR VenuS

New member
אממ.. קודם כל היא מאד יפה../images/Emo47.gif

ו.. אני לא ממש שונאת אותה.. היא לא עשתה לי משהו(חוצמזה שהיא חברה של אורלנדו אבל זה כבר עניינם..) ואין כזה דבר ש"אני מעדיפה מישהי אחרת בשבילו".. כי אממ.. אני לא אמא שלו או משו
(אבל בעצם.. אין לדעת
) אבל העיקר שאורלי שלנו מאושר
אם הוא מאושר, למה שאנחנו לא נהיה? ^^;;

T u r n e r 1

New member
לא אני לא שונאת אותה........

והיא באמת מאוד יפה. אני לא הייתי מעדיפה משהי אחרת עליה. היא נראית חמודה

n o g i t

New member
טוב..../images/Emo95.gif

אז אני מבינה שכולם חושבים שקייט מושלמת בשביל אורלנדו חוץ ממני..
לא נורא אני יתגבר.. זה לא שאני שונאת אותה- פשוט הייתי מעדיפה לראות את אורלנדו עם מישהי חמודה יותר.. המורה לאנגלית שלי למשל
..לאא

TrinMyQueen

New member
חחח המורה לאנגלית?! ../images/Emo3.gif ../images/Emo168.gif

בכל מקרה, אני לא חושבת שהיא מושלמת בשבילו! אבל אם הוא בחר בה, אז העיקר שהוא יהיה מאושר!

hermayony

New member
../images/Emo28.gif אני מסכימה עם רותם...

(SailoR VenuS ) עם טוב להם ביחד אז שיישארו, היא לא עשתה אוויל לאף אחד, ואם הם אוהבים אחד את השני אז סבבה שישארו ביחד.

ThisIsJustME

New member
אני חושבת שאם אורלנדו איתה אז

זה אומר שהוא אוהב אותה מי אנחנו שנקבע לו עם מי להיות? העיקר שיהיה לו טוב ושיהיה מאושר
אני לא אוהבת אותה ולא שונאת אותה...

n o g i t

New member
כן../images/Emo95.gif

זה מה שאני אומרת,אבל אני לא מסבירה את עצמי טוב.. אני יחשוב על ניסוח יותר טוב לשאלה שלי..צפו לשאלה בעוד כמה דקות

n o g i t

New member
קבלו שאלה../images/Emo95.gif

אה! הפעם אני בטוחה שקלעתי(או שלא
) אם קייט לא הייתה חברה של אורלנדו, מי הייתן רוצות שתיהיה חברה שלו בכל זאת?

T u r n e r 1

New member
אמממ.....

אני חושבת שאני אומר קריסטין דנטס דרך אגב למי שלא יודעת הם גם הולכים לשחק ביחד בסרט שנקרא אליזבת טוון שאשטון קוצ'ר נכשל בו ואורלנדו הובא במקומו.......

n o g i t

New member
אני חושבת../images/Emo95.gif

שנורא מתאימה לו קיירה נייטלי,ואני גם ממש אוהבת אותה, אבל היא צעירה קצת..
, ואז חשבתי על שרליז ת'רון(זאת שזכתה באוסקר על השחקנית הטובה ביותר), אבל היא נשואה
וליב טיילר מתוקה אבל קצת חנונית- וגם נשואה(חח
ראיתן אותה באוסקר?! היא התנהגה כמו מורה!)..ואני נשארת עם שרליז!לא נורא שהיא נשואה- היא מאמי, הוא מאמי=היא תעזוב את בעלה המזוקן ושניהם יהיו זוק מאמים
ואיזה כיף שאורלנדו הובא במקום אשטון!גאווה

TrinMyQueen

New member
יו עכשיו כשאת אומרת..../images/Emo168.gif

קריסטין דנטס באמת מתאימה לו.... אני ממש אוהבת אותה!

T u r n e r 1

New member
נצל"ש דחוף!!!

הרגע חזרתי מהסרט "באהבה אין חוקים" (שדרך אגב אני ממליצה עליו מאוד) ונחשו מה ראיתי? את הטריילר של טרויה!!! אלוהים ישמור כמעט עשיתי במכנסיים אתן קולטות?? אורלנדו על מסך ענק
|

hermayony

New member
../images/Emo28.gif במילה אחת יאמי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo22.gif

ThisIsJustME

New member
OMG../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מראות קשים אה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

קשים ביופיים...נמממ....

למעלה