יש לי שאלה!

n o g i t

New member
יש לי שאלה!../images/Emo95.gif

מה אתן חושבות על קייט בוסוורת'?, אבל ברצינות, כאילו אל תגידו לי היא ****, היא גנבה לי את אורלנדו.. כי זה לא יעזור לי ואני פשוט רוצה לבדוק משהו בקשר למשהו שאני יעשה בהמשך..
פשוט תכתבו אם אתן שונאות אותה, אם אתן אוהבות אותה, אם אין לכן בעיה איתה אבל אתן מעדיפון מישהי אחת בשביל המלך..
מחכה לתשובות..

hermayony

New member
../images/Emo28.gif אמ... אשה עם הרבה מזל../images/Emo35.gif

אמ... אני לא אגיד שאני שונאת אותה כי היא חברה של אורנדו, כאילו עם הוא מוצא בה משהו גוד פור אר, לי אין שום בעיה איתה.

n o g i t

New member
אבל../images/Emo95.gif

היית מעדיפה שתיהיה לו חברה אחרת?וזה לא קשור אם היא חברה של אורלנדו, את יכולה לשנוא אותה בכל זאת, אני למשל שונאת את החבר של אחת החברות שלי..

עונה ומנצל"שת../images/Emo4.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

קודם כל, בקשר לקייט........... לוידעת היא ממש יפה אבל אני לא אוהבת אותה. מעניין למה....
פשוט אין לי משהו ברור נגדה אבל כשאני רואה אותה עם אורלנדו אז לא הכי נעים לי בעולם....
ולנצל"וש: יש פה הרבה בנות חדשות (שלא היה לי זמן להגיב להודעות ההצטרפות שלהן אז הנה - ברוכיות הבאות
ותהנו ושיהיה לכן כיף
) שלא יודעות לשרשר
ומצטערת, אבל זה נוראאאאאא מעצבן אותי
אז בבקשה, תקראו את המאמר המ-ע-ו-ל-ה של יסמין, ותפנימו. ולהמחשה, וכנראה שזה באמת התפקיד שלי - אומנות השרשור - התמונה
בבקשה. אנשים באמת התאמצו בשבילכן והמעט שאתן יכולות לעשות זה להפנים וללמוד. תודה
ולנוגה - סליחה על הניצול האכזר של הטופיק.....

שיט../images/Emo122.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

זה היה אמור להיות כאילו מחרוזת תווים וקישור ישר ליסמין.... סליחה......

ElinorL

New member
תגידי...

או תגיד? בכל אופן איך עושים את הקישור באמצע ההודעה? הכחול הזה...

תגידי......../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אני בת
תסתכלי כשאת מוסיפה הודעה יש למטה דבר כזה: קישורים בתוכן ההודעה (יש להכניס מחרוזת תווים המופיעה בתוכן ההודעה ואת הכתובת שאליה היא תקושר)... עכשיו - את בוחרת מילה שכאילו תהיה במקום קישור (יסמין, לדוגמא....
) ואז בדבר הזה שכתוב קישורים בתוכן ההודעה את רושמת בתיאור: יסמין ובקישור את הקישור שאת רוצה שהשם יסמין יוביל אותך אליו.... ועכשיו אני מרגישה חכמה...

n o g i t

New member
גאים בך זהר../images/Emo95.gif

סתם
באמת כל הכבוד! ותענו בבקשה על השאלה שלי..

n o g i t

New member
גאים בך זהר../images/Emo95.gif

סתם
באמת כל הכבוד! ותענו בבקשה על השאלה שלי..

n o g i t

New member
חיחי../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif

זה בסדר..זה גם לא בדיוק טופיק, זה הקדמה למשו שאולי אני יעשה אחר כך..טלוי מה יהיו התוצאות..

TrinMyQueen

New member
טוב אז ככה...

בעיקרון, אני לא שונאת אותה... יש לה המון מזל אבל אין לי מה לשנוא אותה... אחרי הכל אני יהיה מציאותית- אני בחיים לא יהיה הבת-זוג של אורלנדו... ואני רק רוצה שהוא יהיה מאושר! כל עוד הוא מחייך, גם אני מחייכת. והוא מחייך כשהוא איתה... אזז... זהו. והיא די יפה... אין לי מושג איך היא משחקת כי לא ראיתי אותה באיזה סרט רציני.

n o g i t

New member
כן../images/Emo95.gif

אבל לא הבנתן בדיוק מה אני רוצה(כן, כן אני נודניקית אני יודעת) אז אני ינסח את זה אחרת- האם אתן רוצות שאורלנדו ישאר עם קייט או שאתן מעדיפות מישהי אחרת? ואל תחשבו עליו, אם הוא אוהב אותה או לא, כי ברור שהוא אוהב אותה.. תהיו אגואיסטיות לגמרי, רק מה שאתן חושבות באמת
חחח אני השפעה רעה..

TrinMyQueen

New member
אההה..אמממ...

לא יודעת... אם הוא בחר בה אני חושבת שהיא הכי טובה בשבילו... לא נראה לי שמישהי אחרת...
אם תעלה לי מישהי שמתאימה לו (חוץ ממני..חח סתם..א-ש-ל-י-ו-ת
), אני אגיד לך

n o g i t

New member
כן../images/Emo95.gif

גם אני חושבת ככה, אבל כעקרון אני מעדיפה מישהיא אחרת בשבילו כי אני לא אוהבת את קייט.. ובקשר לזה שאם תעלה לך מישהו שמתאימה לו, זה בדיוק מה שרציתי לעשות- פרוייקט מח"ל- מציאת חברה לאורלנדו
ויש לי כבר תכנון של השלבים והכל, אבל קודם רציתי לדעת אם אנשות אוהבות את קייט או שהן מעדיפות מישהי אחרת על פניה כמוני

SailoR VenuS

New member
אבל../images/Emo47.gif

לא הבנתי.. על מה מתבסס זה שאת לא אוהבת אותה? היא יפה מדי?[מה שדיי סביר..] היא עשתה לך משהו?[מה שדיי לא סביר
..] היא לא נחמדה? היא מנצלת את אורלנדו?? חיחי..

n o g i t

New member
זה לא../images/Emo95.gif

שאני לא אוהבת אותה, אני פשוט רוצה מישהי אחרת בשביל אורלנדו.. אבל אם הוא אוהב אותה אז באמת שאני מאושרת בשבילם!

TrinMyQueen

New member
חחח...רעיון מצחיק! ../images/Emo8.gif

מי המועדפת שלך בשבילך אורלנדו?

למעלה