יש לי שאלה...

roy758

New member
יש לי שאלה... ../images/Emo9.gif

כאשר מבינים שזה חלום צלול הכל מתחיל להעלם כאילו הכל ניהיה לבן או שממשיכים בחלום ויודעים שזה חלום עש שמשנים אותו, נגיד אני נוסע באוטו , ופתאום אני מבין שזה חלום אז מה קורה אני ימשיך לסוע עד שאני יחליט לעצור או שהאוטו יתחיל להעלם עד שאני יחשוב על משהו חדש?? -חחח אני מקווה שאני לא מעצבן אותכם יותר מדיי עם השאלות שלי-

LucidGuess

New member
תלוי ...

אם תתרגש יותר מדיי אז החלום יתחיל להתפוגג ואתה תתעורר בתוך כמה שניות, לעומת זאת אם תישאר רגוע ולא תתרגש מדיי תוכל להמשיך את החלום כמו שהוא היה כשהבנת שאתה חולם, תוכל להמשיך ליסוע או תוכל להחנות את האוטו בצד ולצאת לחקור את הסביבה ברגל, או סתם להתחיל לעוף ולראות הכל מלמעלה... כדי למנוע התעוררת תישתדל לא להתרגש מדיי, תגיד לעצמך "החלום מאד יציב ואני לא אתעורר ממנו!!" או "אני אשאר בחלום שעתיים לפחות בלי להתעורר, לא משנה מה אני יעשה, אני אשאר כל הזמן בחלום!" ... תנסה גם את השיטות שכתובות באתרים - סיחרור, שיפשוף כפות הידיים, התרכזות בחפצים סביבך ... LucidGuess

Chav

New member
אממ.. תלוי

לפעמים כשאתה הופך להיות צלול אז אתה פתאום מגיע למקום אחר בגלל שחשבת על משהו ברגע הצלילות, אני עוד לא שמעתי על מישהו שהגיע למקום לבן כמו שתיארת. ולפעמים לאנשים שמוצלחים בזה, אפשר לזרום עם החלום ולחקור אותו, את התת-מודע שלך וכה.. אין כאן חוקים. יכול להיות שתבלום את האוטו, יכול להיות שתעדיף לנסוע, יכול להיות שתיווצר במקום אחר ויכול להיות שתתעורר..

למעלה