יש לי שאלה...!!

יש לי שאלה...!!../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif

לא פעם יצא לי לראות ,כשאני נכנס לכל מיני "ניקים" של נשאים באטרף.. יש מן קטע כזה שמציינים בכרטיס גם"ללא תרופות" .. מה הכוונה?? באמת שלא הבנתי.. כאילו מה זה משנה בכלל?? ולמה בדיוק "מתכוון המשורר" ?,כאילו שהוא נראה טוב אם הוא לא על תרופות??,או שאולי הוא רצה ישר להבהיר את "הסטטוס" שלו..?? או ש......לא יודע!! לא ממש מבין למה חשוב להדגיש את העניין הזה... מישהו יכול להסביר לי??

play boy5

New member
תגובתי ליריבון האמיץ והמתוק ../images/Emo8.gif

משנכתב בכרטיס של נשא באטרף דומה למשהריפואה אומרת אבל הקוונה היא אחרת !!!!! כשבן אדם מציין באטרף ( ללא תרופות ) אולי מתקוון שהוא בריא ושלם ; או שולח מסר לצד השני אל תדאג אני נקי מהתרופות אין לך מה לחשוש !!! ידידי היקר יריבון אני רואה את האמירה הזו באטרף היא אמירה זנותית יותר מזה להסביר שמצבי מוגדר יציב או טוב מאד !! יש היום אנשים עם תרופת מצבם הריפואי הרבה יותר טוב מבן אדם בלי ; זות אומרת גם הדבר הנפשי משפיע עוד יותר על אדם נשא ללא או עם תרופת ; אם מצב רוח נפשי טוב או רע !! תחליס אני לא אהבתי להשתמש באמירה דומה בכרטיס שלי מול כולם רק היתי מסביר בפרטי לאדם שבא לי לעשות איתו סקס !! אין כמו סקס

pozpaz

New member
אני חושב שהם רוצים לשדר...

שהם בלי תרופות... אז הם בריאים ולא חולים... כנראה בשביל הרבה נשאים, שאתה מתחיל בתרופות... אז אתה כבר חולה.... כי הגוף לא יכול לעמוד בזה לבד כבר וזקוק לעזרה כימית. אני חושב שעם תרופות (תופעות לואי בצד).... רמת העומס הנגיפי בדר"כ יורדת ואז.. האגם אפילו עוד פחות מסוכן? אני חושב שזו הכוונה אצלם... אני ללא תרופות - אני בריא כמו שור.... אני עם תרופות.. אני חולה וזקוק לעזרה..

אולי?

ולפעמים המשורר רק רוצה לציין שסקס לא מוגן אינו אפשרי..... וזאת מכיוון שהוא יכול לסכן את עצמו . ++למיטב ידיעתי סקס לא מוגן בין נשא ללא תרופות לנשא שלוקח תרופות יכול להיות מסוכן. אך גם סקס בין נשאים שלא לוקחים תרופות יכול להיות מסוכן { אני חושב }.++ ואולי זה הדרך החדשה לומר : " מחפש גברים לא נשאים" בצורה היותר דיפלומטית { בהנחה וזה אפשרי }. אני חייב לציין שיש לקחת את דברי בעירבון מוגבל מכיוון שבאמת אין לי הרבה ידע בנושא עד כה.

חחחחחחח עומר...

סנשיין המתוק... נראה לי שידידי play boy5 (עומר..) ניסה להגיד שסקס לא מוגן באופן כללי,הוא מסוכן..!!!! וממש לא משנה אם זה נשא עם נשא או בריא עם נשא ... או עם תרופות או בלי תרופות.. ברגע,שאתה מקפיד על מין מוגן,זה כבר לא ממש רלוונטי..!! או שאולי זה בעצם,מין ניסיון לשדל נשאים אחרים לקיים יחסי מין ללא קונדום??? כי אם כן.! לדעתי זוהי פאתטיות לשמה..!!! יום מאמם לכוווווווולם..!!!

pozpaz

New member
ואני עדיין חושב...

שמה שהם מתכוונים לאמר (כנראה) זה: נשא ללא תרופות... נשא "בריא", חזק כמו שור, גופו עומד בכל ואין עליו! נשא עם תרופות.. נשא שגופו כבר לא יכול לו, חייב בתרופות על מנת לתחזק את מה שיש... הווה אומר = נשא "חולה". לא ניכנס לזה שהתרופות ממגרות את הנגיף.. מורידות את העומס הנגיפי.. ו"מתחזקות" את המערכת החיסונית. נקודה תחתונה... אין הרבה הבדל לעם או בלי.... העיקר ה-

NH15

New member
עוד מבט

יריבון... גם אני הרגשתי כמוך שקראתי את ההגדרות הללו גם אני הרגשתי כאילו יש דרוג בין נשאים עם או בלי תרופות אבל..... ישבתי........ וחשבתי........ ואני חושב שזה לא בא מהתנשאות אלא מקושי מסויים בקבלת הנגיף, וזה שהם אינם זקוקים לתרופה (וזה לפעמים תלוי רק בדעה של הרופא הרי יש כל מיני תפיסות) מחזק אותם ומיכיוון שאנחנו כאן להתחזק, וחזק זה את זה, אז נקבל את כל ההגדרות באטרף בסבבה- זה הרי רק הגדרות באטרף!!!

NH15 החמוד..

זה בסדר...העניין הזה ממש לא מזיז לי הרבה..!! סתם תהיתי כאן בכתב.. אתה צודק שהגדרה,היא רק הגדרה! בעיקר לאור העובדה שיש נשאים "על תרופות" שנראים ומרגישים טוב לפעמים אפילו יותר מאדם בריא..!! המון בריאות ..!!

למעלה