יש לי שאלה

Charmed One

New member
יש לי שאלה../images/Emo70.gif

אז ככה, אני רוצה לדעת אם מישהו מכם אי פעם הצליח לשנות גוף. למשל להפוך לחתול או לכלב, או לכל דבר אחר...? מכושפת

Rectumolog

New member
שינויי צורה?

קצת מסובך. לא נראה לי שמישהו בפורום מסוגל לעשות את זה. ואני בספק אם בעולם הצליחו.................. אבל אם את ממש רוצה להפוך לכלב, את תמיד יכולה לחרבן על השטיח.
. שלך נדב הרקטומולוג

dopey_wizard

New member
???????????

כן , בטח כול לילה בדיוק ב24:00 אני הולך לבית קברות והופך לחתול.... ---> דוד

RainBird

New member
זאת שאלה שגם אני שאלתי... אני קראתי בספרים שזה פשוט להבין ולהתקיים בצורה של בעל החיים שאת לומדת. באיזשהו שלב את תוכלי להפיע במות בעל החיים אבל לא ממש להיות הוא וזה חלק חשוב ממסורות פאגניות... אני מבטיח לתרגם מאמר. דבר נוסף, זה ממש לא למתחילים. ארדן

pirtza

New member
לא אפשרי

שלום זה אפשרי לה]פוך לחיה או משהו כזה.... אבל רק בהארי פוטר לא בעולם האמיתי איפה שאנחנו חיים אוהבת נעמה

dopey_wizard

New member
בגלל שאמרת הארי פוטר

ניזכרתי שהיה פעם סידרת ספרים שיש שם ילדים שהופכים לחיות קראו לזה משהומורפס ---> דוד

../images/Emo39.gif אנימורפס

יש לזה גם סדרת טלויזיה, היו משדרים אותה בערוץ 6. איך הייתי רוצה להפוף ל
או טיגריס... פרינסס---,--´-{

Ranger One

New member
יופי

אני לא מתכוון לכבד את השאלה הזאת בתשובה. רק בהטפת מוסר חמורה. אני לא מבין מה זה עניינך מה אנשים עשו או לא עשו. אתה מביט יותר מדי לעתיד ולדברים שנחשבים "מגניבים" מאשר למה שיש לך כרגע. אני מציע שתביטי להווה ולמה שנמצא במקום למה שאת מדמיינת שאנשים אחרים עושים. אם את כל כך רוצה להגיע לשינוי צורה אני בשמחה מוכן לספר לך שהיכולת הזאת דורשת את כל הכישורים שנדרשים לטלקניזיס רק מאומנים פי 20 יותר טוב. אז אני ממליץ שתתחילי להתאמן.

למעלה