יש לי שאלה

Gevakumon

New member
לא נכון.

מבחינת הזיכרון חלום צלול יכול להיות מאוד דומה לחלום רגיל, שאם לא אחרי שאתה מתעורר תחזור עליו בראש ותכתוב אותו אתה תוכל פשוט לשכוח אותו, אבל סביר להניח שתזכור את העובדה שחלמת חלום צלול, אבל אתה יכול לשכוח מה היה בו, אז כשיש לכם חלום צלול תרשמו אותו ישר...

LUCID DREAM

New member
יש לי שאלה../images/Emo70.gif

אם אני חולמת חלום צלול, אני תמיד אזכור אותו בבוקר
ואם אני לא, איך אני אמורה לדעת שחלמתי אחד

Chaka M

New member
זה שאלה שאי אפשר לענות עליה...

כאילו, הזיכרון זה כל מה שיש לנו.. באמת! זה לא משנה אם אתמול קפצת באנג´י או שעשו ניסוי על המוח שלך והחדירו לו זיכרון שקפצת באנג´י - בשבילך זה אותו דבר... אם לא קרה משהו, או קרה משהו ואין לך אותו בזיכרון זה אותו דבר בשבילך

KEiN

New member
זה לא לגמרה ככה...

אוליי כלכך שאתה מתבגר זה שואף למצב הזה...

Gevakumon

New member
בטח שזה לגמריי ככה.

כל עוד החוויה לא משנה אותך מבחינה פיזית ולא משאירה עדויות אם לא תזכור אותה זה כאילו לא חווית אותה.

Real Dream

New member
זה ממש לא נכון

ואין כזה דבר "אין לך אותו בזיכרון". כל דבר שחווית, ואתה חווה, ותחווה אי-פעם, נשמר במוח שלך למשך כל החיים. עד כמה המידע הזה זמין, זו כבר שאלה אחרת. ול-LUCID DREAM, לא, בכלל לא בטוח שתזכרי אותו בבוקר. דרך לזכור אותו תהיה להגיד בזמן הלום שאת תזכרי את החלום הזה. דרך אחרת תהיה לחלום חלום צלול ולבקש לראות את כל החלומות הצלולים שיהיו לך.... אבל אין שום הבטחה שתזכרי את החלום הזה.

Variety

New member
תגובה

היי, לא תמיד זוכרים חלום צלול. הוא דומה לחלום רגיל, אך באמת אפשר לזכור אותו קצת יותר טוב. כדי לזכור את החלומות שלנו בצורה מעולה, בין אם הם צלולים או רגילים - יש לכתוב יומן חלומות.

למעלה