יש לי שאלה...

לינור 8

New member
נו באמת

גם האורטודנט הכי טוב בעולם לא יכול לענות לשאלות האלה דרך הפורום בלי לבדוק אותך . .אז את שואלת אותנו . . .לכי לבדיקה ותדעי הכל

greeneye

New member
חח..

אני שואלת רק למי שאולי יודעת, שאולי יש לה מקרה דומה. וברור שאורטודנט יכול להגיד לי מה האופציות מבלי לבדוק אותי. יש לי שיניים בראיות, ישרות, בלי חורים וסתימות (טפוטפוטפו), והבעיה היחידה היא הרווח. חוץ מזה, מה את כועסת עלי? "נו באמת". כן, יש אנשים שאולי יש להם מקרה דומה, אז לפני שאני מוציאה את הכסף על פגישה עם אוטודנט אני בודקת פה אם למישהי פה יש משהו דומה.

AnGeL DoLlY

New member
טחח איך ידעתי שמישהי תגיד..

כן, 6 שנים. מכיתה ב' (שהיה לי גשר) עד אמצע ז' ככה.

אבל איך אפשר?

המתכת של הגשר הופכת לחלודה ]; [ובלי קשר, הפירסומות כאן למעלה כזאת מפחידה "העיניים של אמא כל השאר של אבא"
]

GoOni

New member
גם לי יהיה משהו כזה.../images/Emo118.gif

מאמצע כיתה ד' ככה, עד תחילת י'. כמעט שש שנים. (ואני בכיתה ט', ככה שיש עוד זמן.) אה, אבל בעצם הייתי הפסקה קטנה באמצע. כל כיתה ז' ואמצע מח' לא היה לי כלום בשיניים, כי אז בעצם התחילו ליפול לי שיניים בצורה נורמלית

יאבהה

לי היה שנתיים ורציתי למות חח לחברה שלי יש מכיתה ו' (עכשיו אנחנו ביא'..) ככה שזה יוצא כבר 6 שנים. ועוד לא מורידים לה..

יבח

New member
שלקעעע מותר לי לנצל"ש אותך? נכון?

עזרההה אני חייבת עזרה! אני נותת לכן קישור פליז תכנסו ותגידו שהבאתן לי כיסא!! זה משחק... פשוט תעשו את זה רק תרשמו שהבאתם ליסמין כיסא.... הקומונה שלנווו

יבח

New member
אז? זה היה מגניבבב

רשמתי במלא פורמים שישלחו לי הודעות פשוט במליון פורומים לא קשורים!!! אפילו בדיאוטות ואורח חיים בריא... כשעזבתי תמחשב היו 54 או 5 כיסאות כשחזרתי היו בערך 13!!! ואחרי זה באו עוד איזה 6! תודה אנשים חמודים=) חיחי

pampkin

New member
חחח

את מרהטת את הסלון או משהו? חח סתם. אהבתי תקומונה הזאת.

יבח

New member
משהו בסגנון...חחחח

את מוזמנת להתנחל שם אם בא לך

The Charmd One

New member
יא יא גשר זה כיף.../images/Emo79.gif

באמת. גומיות זמניות, אוי שלי היו כחולות כאלה. זה סתם משהו שטיפה ייקבע לך את הפה לצורה שתכין אותו לקוביות/רסן/פלטה. ממש לא ביגי:] אחרי זה אולי ישימו לך טבעות לרסםן, שזה סתם גם לא נורא. [חח אני לא הלכתי עם הרסן בכלל ובגלל זה התעכב לי הגשר בשנתיים. אז לכי איתו:] ואז ה-גשר. שזה באמת לא נורא, רק ביום ששמים אותו זה באמת די כואב. אבל תאכלי הרבה גלידה, ולאט לאט זה עובר ואחרי 3 ימים גג לא תרגישי כלום וזה יהיה הכי טבעי בעולם:] ופלטה איןלימושג לא היה לי מעולם, יש לי קיבוע שזה פס כזה מאחורי השיניים שלא רואים וגם לא מרגישים כלכך [אלא אם אוכלים תפוח
] שזה שומר על כל הצורה של הפה בצורה שעשינו אותו. אה ועוד משהו- גם אם הרופא אומר לך שזה ייקח מלאמלא זמן וזה- לי אמרו שאני אהיה איתו שנתיים, הייתי איתו חצי שנה. :]

למעלה