יש לי שאלה...

Brownie s

New member
יש לי שאלה...../images/Emo59.gif

למישהי היה פה גשר? או יש? אניווי, מחר שמים לי גומיות זמניות או משו ואין לי מושג מה זה! רואים את זה? מישהי מוכנה להסביר לי? תודה מראש!

BaloneyGirl

New member
יש לי ריבועים

גומיות זמניות? אה בטח הגומיות ששמים בשיניים האחוריות כדי לעשות טיפה רווח כדי שיהיה מקום לשים את הטבעות אחר כך. שמים את זה בפחות מדקה אבל זה יכאב כמה ימים... אם תפתחי את הפה אז יש אפשרות שיראו אותן... לי בעיקרון שמו גומיות בצבע ירוק ככה שראו כשדיברתי. אבל חפיף למי אכפת

Shusho

New member
יש לי

אם אני לא טועה גומיות זמניות זה גומיות ששמים בין 2 השיניים האחוריות כדי להרחיב קצת את הרווח כדי שיוכלו לשים לך אח"כ טבעת מסביב לאחת השיניים כהכנה לגשר. זה לא כ"כ כואב.

Brownie s

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif

יוו איך עזרתן לי... אבל מה ז"א בין השיניים האחוריות? מהלמטה למעלה או מה
ויכול להיות שיראו כן... טוב.... תודה!!!!!(מראש כאילו)

MrJTsGirl

New member
גשר זה הדבר הכי חכם שעשיתי בחיים

לפחות אחד מהדברים הכי חכמים... למה? כי שנה בערך אחרי שהורידו לי את זה הכרתי מישו ממש חתיך, והייתי דלוקה עליו פווווווול זמן והוא אמר שהחיוך שלי מדהים וכל הזמן החמיא לי עליו אז כן זה היה שווה שנה וחצי של גשר ועוד משו כמו 3 שנים עם פלטה (אני עדיין ישנה איתה) אה כן הפלטה של הלמטה היא דבוקה לשיניים ויורידו לי אותה רק אחרי שהשיני בינה יצאו (זה כואב!) אבל זה לא מפריע לכלום אז לא מזיז לי (גם לא להתנשק חעחעחע...)

Brownie s

New member
שמו לך בהתחלה גומיות זמניות?../images/Emo59.gif

כי אני רוצה לדעת איך זה נראה ומה ז"א כדיי לעשות רווח או משהו כמו שהבנות האחרות אמרו...

SuGaRBabe1

New member
גומיות זמניות זה ממש בהתחלה

כחולות כאלה, על השיניים האחוריות, לא רואים את זה... זה בשביל ליצור רווח בין השיניים האחוריות לשאר השיניים, בשביל שאפשר יהיה אחר כך להלביש מין טבעת כזאת על השיניים האחוריות. לא משהו רציני מדי...

SuGaRBabe1

New member
גם לי יש כזאתי למטה...

ושכחתי מתי הרופא שיניים אמר שצריך להוריד אותה... וגם שכחתי מתי אני אמורה להפסיק ללכת עם הפלטה... שאני אפילו כבר לא ישנה איתה, אין לי עצבים אליה
אם אני לא טועה, ביום שהורידו לי ת'גשר הוא אמר שיש לי 4 שנים של פלטה. הייתי אז בת 13 וחצי... יש לי עוד 4 חודשים, נייס :)

GoOni

New member
יש לי ריבועים. גשר. טבעות.../images/Emo118.gif

איך שלא קוראים לזה. ונראה לי שגומיות זמניות זה גומיות כאלה ששמים בשיניים לפני ששמים ריבועים ואז מורידים אותם בפעם הבאה שאת הולכת לרופא שיניים. בטח ענו לך פעם בשרשור. אה, ואם הן נופלות לך, אז זה לא נורא. לי נפלו.

Brownie s

New member
תודה../images/Emo70.gifועוד שאלה אחת..../images/Emo59.gif

ואז אעזוב אתכן.... בקשר ל-GoOni: כשלך שמו את הגומיות האלו ראו את זה? וזה על השיניים? מאחורי? איפה??

MrJTsGirl

New member
אממ זה נמצא

בשיניים האחוריות הטוחנות שמים בין שן אחת 2 כאלו קטנות כדי לעשות רווח ולהכניס ריבוע כזה מברזל שזה מה שתופס את כל הגשר... כבר אמרו לך את זה זה אולי ירגיש טיפונת לא נוח אבל לא רואים את זה אלא אם כן את פותחת את הפה בצורה שרואים את השיניים שהכי מאחורה שלך... בהצלחה :]

GoOni

New member
לא, לא ראו. ../images/Emo118.gif

זאת אומרת, אם בא לך להראות את זה למישהו, את יכולה לפתוח פה גדול או משו ואז יש מצב שיראו, אבל ככה סתם- לא. זה ממש בשיניים האחוריות.

greeneye

New member
גם לי יש שאלה..

יש לי רווח די גדול בין שתי השיניים הקדמיות (זתומרת שאני חופשי מעבירה שם קייסמים וכאלה..) אני צריכה גשר/ברזלים/ריבועים/גומיות על כל השיניים (שהן עצמן ישרות מאד) רק בשביל הרווח? ואם כן, כמה שנים נראה לכן שאני אצטרך להיות עם זה? כי אנלא הולכת להיות בצבא עם פלטה או משו.

MrJTsGirl

New member
אמממ אנחנו לא אורטודנטיות

לכי לאורטודנט ותראי מה הוא אומר לך על זה... יכול להיות שכן תצטרכי יכול להיות שתצטרכי רק פלטה יכול להיות שלא... אנחנו לא מקצועיות שנדע לענות לך :]]

pampkin

New member
שתדעי לך שיש המןו אנשים שחושבים שזה

נורא יפה. אבל זה כבר בחירה שלך. לכי לאורטודנט ותשאלי אותו מה אפשר לעשות בצורה שהכי פחות יראו או משהו או בתקופה הכי קצרה אנערף.

shashao

New member
אוקיי,כנסי רגע.../images/Emo103.gif

זה בדיוק מה שאחשלי אמר [ רק שאצלו הוא היה צריך למטה. ] והוא אמר כזה " מה אני אעשה בגיל 16 ואהיה עם זה בצבא? אני אפס?!" ולא עשה לפני כמה חודשים הוא הבין שהוא צריך, אז באמצע השירות הוא עשה. שורה תחתונה אם את צריכה, תעשי. אל תדחי את זה ואז בקגיל 20 פתאום תזכרי שאת כן רוצה. ומה יקרה אם תהיה עם פלטה בצבא? לא יגייסו אותך לאן שאת רוצה? את סתם מכניסה לעצמך שטויות לראש, שזה נראה אידיוטי וכאלה. לודעת מה את חושבת. בכל מקרה, לדעתי תלכי לאורטודנט שיגיד לך.

greeneye

New member
לא קשור לא יגייסו.

לתפיד שאליו אני הולכת אין מצב שלא מגייסים אותי, קצת פרוטקציות, ולא תפקיד מבוקש במיוחד. אבל...אם בצבע אני אהיה מבורזלת, פלוס העובדה שאני נראית קטנה מגילי ונמוכה, אני אראה כמו איזה ילדה בכיצה ז' בצבא, ודאמ, אני בסוף אהיה זקנה רווקה עם 29025803 חתולים וריח של מטהר אוויר.

אצלי זה בול ככה...../images/Emo103.gif

השיניים שלי ישרות כמו סרגל אבל בשתי השיניים הקדמיות יש רווח דיי גדול... אני חושבת שישימו שם גשר\קוביות\לאמשנהמה אבל זה כנראה יהיה רק על הארבע הקדמיות ואז זה יהיה מגעיל אז אני לא בדיוק יודעת!!!!

למעלה