יש לי שאלה

Elanor Rigby

New member
יש לי שאלה../images/Emo58.gif../images/Emo96.gif

איך מאסימו הגיע למצב שהוא משותק? ראיתי את התמונה שאז שמתם אבל לא הבנתי כל כך איך זה קרה לו...

Guy K

New member
הנה קצת פרטים שזכורים לי ../images/Emo58.gif

הוא כבר חזר לג'קי והכל היה בסדר עד שהוא גילה שהיה לג'קי ולדיקן רומן - וכל זה ממש אחרי שהוא קנה לג'קי רשת בתי אופנה מובילים. מההלם הוא חטף שבץ מוחי והפך למשותק. אחרי פרק וחצי כבר ראינו שהוא בעצם בהכרה אבל עדיין משותק כך שהוא רואה כל מה שקורה אבל לא יכול לעשות שום דבר בקשר לזה.

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gifטיפשות

קודם מאסימו רוצה להתגרש מאשתו, מגיש לה מסמכי גירושין וכל התחנונים שלה לא עוזרים. אז בסדר, לא רוצה, לא צריך, ג'קי הולכת לדיקן ועושה חיים ופתאום מאסימו נזכר שהוא בעצם כן רוצה בה וקורא לה חזרה ואז נודע לו על הרומן והוא מתעלף. אז תחליט - אתה רוצה אותה או לא? ומצדה של ג'קי לא הייתי חוזרת אליו (אלא אם כן הוא מיליונר בעל אמפריית ענק
)

Guy K

New member
כל שאר השרשור ספוילר - לא צריך לסמן

אני באמת לא מבין את המאסימו הזה. שיחליט כבר מה הוא רוצה מהאישה המסכנה. אני בכלל לא מבין מה זה עניינו עם מי היא שכבה אחרי שהוא זרק אותה. מה אתה רוצה? הרי זה נראה כאילו לעולם לא תחזור אליה. החתמת אותה על מסמכי גירושים (והיא בכלל לא ידעה שלא הגיש אותם כך שהם עדיין נשואים). בלבלת לה ת'מוח. גרמת לה להרגיש עוד יותר רע במקום לתמוך באישה ש"חיכית לה כל חייך". אז היא שכבה עם דיקן. ביג פריקין דיל. מאסימו צריך לרדת מהמגדל שהוא טיפס עליו ולהפוך לבנאדם. בינתים הוא סתם קריקטורה מעצבנת של בעל קנאי ושתלטן. אני במקום ג'קי לא הייתי מתקרב אליו בכלל (אלא אם כן הוא מליונר ובעל אמפריית ענק וגם עבר שבץ מוחי מה שמקרה אותו בעוד צעד או שניים לקבר
)

למעלה