יש לי שאלה

benso2

New member
יש לי שאלה ../images/Emo53.gif

מישהוא מכיר משחק תפקידים טוב וגרפיקה יפה אבל רק שם חוץ מי דיאבלו

DDN

New member
שונא אלפים זה ביצע פעולה בלתי חוקית

והוא לא יסגר. קודם אומרת רוצה משחק תפקידים, אחרי זה אומרת רוצה משחק מחשב עם גרפיקה יפה, אחרי זה אומרת לא רוצה דיאבלו. עוד מעט יבוא גורבש, וישאל על כמה משחקי תפקידים המליץ DDN, וDDN יאמר לו, אפילו לא על אחד, אז גורבאש אומרת לDDN לקחת את הדברים שלו, ללכת למזבח ולהקריב את עצמו עולה לדרקון. אין עבודה. אין שפה. אין משחקי מחשב. קשה. קשה. וחם (מאוד אפילו על הכבשן) עכשיו ברצינות: דיאבלו זה לא משחק תפקידים. זה משחק מחשב. NEVER WINTER NIGHTS שהוא משחק מאוד יפה למחשב, ומבוסס על משחקי תפקידים הוא לא משחק תפקידים. גם "שערו של באלדור", ו"ICE WIND DALE" מבוססים על משחקי תפקידים, אבל הם לא. הם כולם משחקי מחשב יפים ששואפים להיות משחקי תפקידים. אה כן, ויש לך גם את סדרות האולטימות למיניהן, וQUEST FOR GLORY.

PUMI for ever

New member
כן, אבל יש דרישות מערכת מאד גבוהות

המשחק נקרא "מבוכים ודרקונים", אבל לא כולם יכולים לשחק בו. למרות שלכולם יש את הקונסולה הנדרשת למשחק (הראש והשכל), לא לכולם הגדרות המערכת הן אופטימליות (דמיון ורולפליי). להגדרה מחודשת, יש להתנסות במשחק בצורת pen & paper, ותאמין לי שלאחר כמה תיאורים מפורטים משה"מ כלשהו, שום משחק מחשב לא ישתווה ללראות בדמיון שלך את האורק ממולך פולט דם מהפה ומהאף, נאחז בחרב שהרגע תקעת בו בדיוק בחיבור בין מפתח הלב ולצואר, ואז באנקה שקטה לצנוח על הרצפה כאשר שפריצים קטנים של דם מכתימים לך את המגפיים.

ננסק

New member
כאן אתה טועה

מתי לאחרונה שיחקת משחק RPG במחשב? בוודאי שהחוויה לא דומה לדימיון אורק פולט דם, זאת פשוט חוויה אחרת. אני נגד קביעות נוקשות כגון "P&P טוב יותר מ-CRPG!", זה בכלל לא אותו דבר, ובסיס ההשוואה חלש מדי. אל תזלזלו ב-CRPG.

PUMI for ever

New member
חס וחלילה

לי לזלזל במשחקי מחשב בז'אנר משחקי תפקידים, הרי אני גם אוהב ומשחק בחלקם ! ואני לא רואה שום קביעה של "P&P טוב יותר מ-CRPG!" בהודעה שלי, אלא רק המלצה חמה לנסות גם את הP&P בגלל שזהו עולם אחר לגמרי [וזה מנסיון].

למעלה