יש לי שאלה איך עושים דוליז?
S Super girl maia New member 12/7/02 #2 תכתבו לה את האתר של הפורום... מישהי...פליז...או שתסתכלי על ´טיפול 3000 לדולי´ שבמסגרת הצהובה הזאת למעלה... טופ???
תכתבו לה את האתר של הפורום... מישהי...פליז...או שתסתכלי על ´טיפול 3000 לדולי´ שבמסגרת הצהובה הזאת למעלה... טופ???
S Super girl maia New member 12/7/02 #3 הנה האתר... תלחצי פה... את יכולה גם פה... וכן! גם פה! וגם פה ופה ופה...
M Meijen Shaggy New member 12/7/02 #4 נישול צרצור -- ../images/Emo15.gif אם כבר הודעה חדשה, אז גם לי יש שאלה.. נכון היה פה סקר על "מה דעתכן בנוגע לבנים שעוסקים בדוליז?" - משהו כזה? אז מה היו התוצאות? (כדי שאני אדע אם להצטרף לפורום או לא..)
נישול צרצור -- ../images/Emo15.gif אם כבר הודעה חדשה, אז גם לי יש שאלה.. נכון היה פה סקר על "מה דעתכן בנוגע לבנים שעוסקים בדוליז?" - משהו כזה? אז מה היו התוצאות? (כדי שאני אדע אם להצטרף לפורום או לא..)
ד דנדוש383 New member 12/7/02 #5 לא משנה מה התוצאות... ...אין לך מה לדאוג זה לא סקר מייצג זה רק דעות ... אתה יכול להצטרף גם אם כולן אומרות שלא... ויש פה עוד איזה 2 בנים(או בעצם 1... רני ברח..)
לא משנה מה התוצאות... ...אין לך מה לדאוג זה לא סקר מייצג זה רק דעות ... אתה יכול להצטרף גם אם כולן אומרות שלא... ויש פה עוד איזה 2 בנים(או בעצם 1... רני ברח..)
T Tinke®Bell New member 12/7/02 #9 ותוצאות הסקר-../images/Emo181.gif מקום 1 (-זה זה?),עם 22 קולות: "למה רע?! מאזה? רק אנחנו משחקות בברביות??" מקום 2,עם 21 קולות: "מעולה-שהם ידעו סוף סוף שכתום וירוק זה *לא* מתאים!" מקום 3,עם 12 קולות: "יש בעיה?" וכל השאר סתם לסביות
ותוצאות הסקר-../images/Emo181.gif מקום 1 (-זה זה?),עם 22 קולות: "למה רע?! מאזה? רק אנחנו משחקות בברביות??" מקום 2,עם 21 קולות: "מעולה-שהם ידעו סוף סוף שכתום וירוק זה *לא* מתאים!" מקום 3,עם 12 קולות: "יש בעיה?" וכל השאר סתם לסביות
T Tinke®Bell New member 12/7/02 #15 ../images/Emo12.gifמה,הברחתי אותו?../images/Emo12.gif תמיד רציתי לעשות את זה.. סתם! כמו שאמרתי,כל בן יתקבל כאן בברכה. ^^
../images/Emo12.gifמה,הברחתי אותו?../images/Emo12.gif תמיד רציתי לעשות את זה.. סתם! כמו שאמרתי,כל בן יתקבל כאן בברכה. ^^