יש לי שאלה

Sukhumvit

New member
זה לא ברברי.זה בהמי ומעיד על הגיינה נמוכה

וחוץ מזה,זה מגעיל את התנשמות והשועלים. אני כבר לא מדבר על ה"מזכרת" שהיא השאירה במקלחת לפני שבוע וחצי.

Sukhumvit

New member
אכן כן,אבל מפאת צנעת הפרט אני מבקש

בכל לשון של בקשה,בכתב ובע"פ שלא להזכיר שלפני שבוע ומחצה איילה השאירה "מטען" במקלחת,עם נגיעות אגוזים וחומוס שהם אכלו יום קודם,והכל בגלל עצלות ללכת לשירותים הצמודים. אני גם מבקש לא להזכיר בשום אופן,שלאותו מטען - כך נאמר לי מפי ההפקה - היתה ארומה של מטען שהושאר על ידי נהג משאית קו אילת-סדום,בשם יחיאל רשף,שסבל מקלקול קיבה היסטרי באותו יום. אני גם מבקש לא להזכיר את המופע החדש של איילה (מטעמי יח"צ וקידום) "צווחת את עצמי לדעת עם החמור אליהו",מופע שנועד לצאת לבמות בסביבות חודש יוני 2010 (לוח הזמנים של אליהו החמור עדיין לא הועבר להפקה). לא לצחוק על המופע הזה - "צווחת את עצמי לדעת עם החמור" (תחרות נעירות ליליות בין איילה רשף לחמור אליהו מבאר טוביה),שכן האמרגן והמארגן של המופע המיוחד הזה הוא לא אחר מידידנו,שומבלהה שומבלהה - שבעצמו יצא זמנו עם המופע "קורע טחורים בסגנון הלוור איסט סייד",מופע שנחל כשלון חמוץ וגם חרוץ. אני פשוט מבקש לא לדבר על זה. תודה.

Sukhumvit

New member
נו באמת ביקשתי מפורשות

לא לצחוק מזה.ממש העצבת אותי עכשיו. מצ"ב לינק לסיבוב ההופעות האחרון של אליהו החמור,סיבוב הופעות מארה"ב 2008-2009. אם גם זה מצחיק אותך,תצחקי בשקט,שאף אחד לא ישמע.טוב? http://www.youtube.com/watch?v=IBKx2jjo7ww

milki01

New member
תקשיבו, זה שהיא עושה את זה עם החלב לא ידעתי

אני רואה את זה עכשיו בפעם הראשונה. זה מזעזע! אנשים מכינים לעצמם אח"כ קפה כשהרוק שלה בפנים. שלחתי הרגע תגובה לאחותה, וביקשתי ממנה , בכל לשון של בקשה, שכשאיילה תצא, שמישהו בבית הזה שלה יגיד שזה נורא. שתפסיק לעשות את זה כבר. יש לי ילד בן 6 שלא מעז לעוששת את זה, כי ככה חינכתי אותו. הבחורה הזו בת 25, שתצא מהקט שהיא איזה ילדה בת 4 מפונקת.

rolli1

New member
אני בחיים לא ראיתי מישהו שותה מקרטון חלב

ומחזיר למקרר. זה כל כך דוחה.

t0mer

New member
זה פורום של פלצנים

אני בבית תמיד שותה מהבקבוק אוכל מהסיר ומה שבא לי זה הפאקינג בית שלי אם זה היה מפריע למישהו היו מעירים לה

milki01

New member
תומר, בית האח הגדול, הוא לא הבית שלה

והיא חיה שם עם עוד אנשים.

רותי167

Well-known member
כולם מרגישים בבית,כולם אוכלים מהסירים

וכולם שותים מיץ מהבקבוק,אני ראיתי את כולם עושים זאת!

22zivziv

New member
אוי לי אצלינו זה לא נהוג אני לא צריכה רוק של

אחרים אני אפילו לא אוכלת מהצלחת של בעלי או הילדים תארו לכם שהילדים שאתם מגדלים להרגל זה יוצאים לבלות במועדון ושותים מכוס של מישהו אחר ולא יודעים אפילו מה שמו בכוס חוץ משתיה הילדים שלי היום לא ישתו או יואכלו מכלים שאחרים אכלו מתוכם ולא מתוך גועל אלא פשוט כך גידלתי אותם בימינו צריך להזהר מהכל

Sukhumvit

New member
תומר מה יהיה?

א. זה לא הבית שלה.זה בית של עוד 7 אנשים,ולפני כן היה בית של עוד 15 אנשים. ב. לא מעירים לה,כי השפן הקטן הפחדן - היא איילה הארנבה עם שיני הארנב - עושה את זה בסתר ובאין רואה.היא יודעת שזה מגעיל. ג. זה שאתה עושה את זה לא אומר שזה נכון ומותר.זה מגעיל ודוחה.דמיין שאתה שותה מאותו בקבוק שממנו שתה שומבלע שומבלע.אתה מבין? זה פשוט מגעיל!

t0mer

New member
אני יחסית בנאדם סטרילי ואני לא אוהב לשתות מאח

מאחרים אבל יש כאלה שלא יודעים בכלל על מה את מדברת וזה הדבר הכי טבעי בשבילהם לשתות מאחרים. אם תחשבי על זה זה לא באמת מגעיל זה עניין פסיכולוגי נטו. אם לא תדעי שמשהו שתה זה לא יגעיל אותך נכון? זה כמו הרבה דברים שמגעילים אותנו רק בגלל החינוך שקיבלנו והם לא באמת מגעילים.

inbary1

New member
milki01 כנסי...

בגדול...בטח שזה לא מנומס ואפילו דוחה ומרגיז. ולא מעירים לאיילה כי יודעים שזה מקרה אבוד... שיהיה ברור, כל מי שעושה "את זה" שם זה מגעיל ולא דווקא איילה, שאצלה בגלל שאר השדברים המגעילים, שתייה מקנקן משותף, מגעיל שבעתיים....חחח בבית הפרטי אפשר לשתות מקנקן, ורק אם מקובל על שאר באי הבית....

למעלה