יש לי שאלה

milki01

New member
יש לי שאלה../images/Emo41.gif

אני באמת מתחילה לחשוב שמשהו אצלי לא בסדר, כי כולם מתעלמים.... השאלה היא כזו, שתיה, מקנקן, ישירות ממנו, אני מתכוונת לקנקן שמשותף, בואו נאמר ל 7 אנשים, ואח"כ להחזיר את אותו קנקן שאחרים ימשיכו לשתות ממנו, זה נחשב לברברי? זה לא מנומס? זה סוציומאטי? זה דוחה...לא? אני באמת מתחילה לחשוב שזו רק אני, תעשו לי בבקשה סדר. תודה. אגב, איילה עושה את זה כל הזמן ואף אחד מעולם לא העיר לה.

lotaria

Well-known member
מילקי-הכל אצלך בסדר.לשתות ככה כמו שאיילה עושה

זה מראה על חוסר חינוך.חוסר התחשבות. לא בריא.היא גם אוכלת בידיים מתוך הסירים .גם אלין עושה את זה לפעמים.אוכלת מתוך הסיר עם הידיים.

שקדי

New member
ההיטפלות הזאת שלך לתפלויות.......

רק מראה עלייך ועל שפלותך...לתשומת ליבך

אתה נורמאלי שקדי? מקובל עליך שאורח בבית שותה

מקרטון החלב? או מקנקן המיץ? לך תדע מה אנחנו לא רואים.

milki01

New member
שקדי, ואם עושה את זה אדם חולה?

ואם עושה את זה חלילה, לא עלינו, חולה איידס? וגם אם עושה את זה סתם אדם, בריא תודה לאל, זה משהו שהוא בסדר לדעתך? אני רואה את זה כל פעם ומזועזעת. לתשומת לבך, שקדי, אם את הלא מזועזע מזה, וחושב שזו היטפלות, ברורה לי רמתך. אין לך רמה.

מה את מבינה? זאת דוגמה חינוכית, לתפארת המדינה

כך עושים כולם לא? מבט ימינה, מבט שמאלה, אין אף אחד, אופס הלך המיץ. מדהים, היא יודעת שמצלמים.

ראינו וכתבתנו את זה כאן בפורום הרבה

אז את לא נגעלת לבד... מעהניין שאיילה שכ"כ חרדתית לעניין הצטננות - עושה את זה בלי הפסקה ואם יש למישהו ספקות, יש יותר מידי תיעוד לעניין כולל לאכול מצלחות של אחרים ואכילה מסירים בעמידה היא דוחה וחזירה.. "בגלל זה" יש לה עמודי שלמה

reiter5

New member
פולניה אמא תמיד אמרה לנו שבו כשאתם אוכלים אחר

אחרת האוכל ירד לרגליים והנה למה יש לאיילה עמודי שלמה אמא לא הזהירה ולא חינכה לנימוסי שולחן

vickyhaz

New member
הכל אצליך בסדר! איילה דוחה ומגעילה בנימוסי הש

השולחן שלה.לא ניראה לי שמישהו בבית רואה מלבד פותנה שמפחדת על עצמה.אךךךךךךךךךךך....אם הייתי שם הייתי כבר מחנכת אותה!

רותי167

Well-known member
יש לכם נושא לשיחה,שתיה מהבקבוק,אתם הזויים!

כולם שם שותים מבקבוקים ואוכלים מסירים אבל איילה עומדת מול עינייכם איילה נושא לשיחה,איילה מעניינת,איילה מאיימת על נשוא הערצתכם. תצאו מהסרט! לא יעזור לכם כלום,איילה תהייה בגמר,כאשר יענו אותו כן יירבה וכן יפרוץ!

dindan84

New member
לא מצדיקה שתיה מקנקן-דוחה מגעיל.גם בביתנו

אף אחד לא שותה מבקבוק.עם כל הכבוד..

למעלה