יש לי שאלה מה gm יכול לעשות מה הכוח שלו ואי פעם פגשתם גיים מאסטר?
N nanab2 New member 6/4/07 #1 יש לי שאלה../images/Emo4.gif מה gm יכול לעשות מה הכוח שלו ואי פעם פגשתם גיים מאסטר?
R roni93 New member 6/4/07 #2 GM GM זה בעצם משהוא שעובד בנקסון (החברה שקנתה את מייפל סטורי) תפקידו של הGM הוא לשמור על חוק וסדר כמו שוטר, הוא נותן באנים שצריך (באן זה להוריד את השחקן מהמשחק) ושומר על המשחק. לGM אין כוח מיוחד. GM זה קיצור של ג'ים מאסטר.
GM GM זה בעצם משהוא שעובד בנקסון (החברה שקנתה את מייפל סטורי) תפקידו של הGM הוא לשמור על חוק וסדר כמו שוטר, הוא נותן באנים שצריך (באן זה להוריד את השחקן מהמשחק) ושומר על המשחק. לGM אין כוח מיוחד. GM זה קיצור של ג'ים מאסטר.
U US navy New member 7/4/07 #3 כן יש לו כח משלו... יש לו סקיל בוק כמו לכולם אבל כל הדברים שם הmstaer lvl הם 1 יש לו סקילים ממש טובים מכל העבודות
כן יש לו כח משלו... יש לו סקיל בוק כמו לכולם אבל כל הדברים שם הmstaer lvl הם 1 יש לו סקילים ממש טובים מכל העבודות
N nanab2 New member 7/4/07 #4 רוני אני יודע מה זה שאלתי מה הם... עושים וגם אם הייתי רוצה לשאול אותך הייתי שואל אותך באיסיקיו
T ToryMaster New member 7/4/07 #9 ../images/Emo13.gif בפורום כמו בפורום, כל אחד יכול לענות לכל אחד, אם אינך רוצה שמישהו יענה לך, אני מציעה לך לשקול שוב את כתיבת ההודעה בפורום פתוח וציבורי.
../images/Emo13.gif בפורום כמו בפורום, כל אחד יכול לענות לכל אחד, אם אינך רוצה שמישהו יענה לך, אני מציעה לך לשקול שוב את כתיבת ההודעה בפורום פתוח וציבורי.