יש לי שאלה ...

יש לי שאלה ...../images/Emo4.gif

קודם כל שלום לכולן/ם. התגרשתי לפני חצי שנה בעיקר מהסיבה שנורא רציתי ילדים ובעלי לא כל כך ועכשיו שאני לא רואה את עצמי מקימה שוב זוגיות התחלתי לחשוב על פשוט " לעשות " ילד לבד. הניסוח נראה פשוט אבל אני בטוחה ב 1000% שזה לא פשוט בכלל. אבל זה אפשרי? כמה קשה זה?

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

האמת? גם הניסוח לא נראה פשוט כלל וכלל... לשאלתך האם זה אפשרי? מסתבר שכן, וחלקן אף קיימות בינינו להגיד לך שזה קל? אין ספק שזה לא פשוט אבל מלבד העול הכלכלי , אני בכל אופן לא מוצאת הבדל. יש משפחות "שלמות" שבהן האישה היא המחנכת היחידה,היא זאת שדואגת לארוחות וטיפול בילדים, למרות שהבעל בסביבה... אני חושבת שכל אחת צריכה לעשות את חשבון הנפש שלה ולקחת בחשבון את טובת הילד שעתיד לבוא. אם יש בך מספיק אהבה ותמיכה מהסביבה הקרובה אני חושבת שיהיה פחות קשה ממה שנדמה. מקווה שעזרתי

שווה לבדוק בפורום השכן שמורכב בעיקר

מנשים שזו בחירתן הכוונה כמובן, לפורום חד הוריות מבחירה לגבי שאלותייך: כן זה אפשרי, כן זה קשה, מאוד אבל... אין לזה מחיר!! הפרס ענקי!! ובכל זאת, זה לא מתאים לכל אחת. בילבלתי קצת? - מצויין!! זה מה שרציתי
זו החלטה שצריכה להלקח בכובד ראש, ולו רק בגלל שאת תהיי האדם היחידי שהילד יוכל לסמוך עליו.

למעלה