יש לי שאלה

יש לי שאלה../images/Emo4.gif

אמא שלי אמרה לי שזה מסוכן לפתוח בקלפים הרבה פעמים כי זה יכול להזיק לאותו אחד שפותח ששאלתי אותה מה הנזק היא אמר לי שלא יהיה לי מזל בחיים זה נימשע מפחיד....זה נכון? תודה מראש וחג שמח

scorpia

New member
אני לא מאמינה בזה...

להיפך, ככל שאני פותחת יותר, כך אני לומדת על עצמי הרבה דברים ועל הקלפים. בהתחלה הייתי מרגישה שהכוחות שלי נעלמים, כי הקריאה לקחה ממני המון אנרגיות, אבל ככל שמתאמנים יותר, כך את/ה לומד/ת איך לקרוא נכון ואז האנרגיות לא מתבזבזות להן. מבחינת המזל בחיים.... אמא שלך מאמינה בעין הרע? אני מאמינה שכל אחד אחראי למזל שלו ומי שיש עליו כביכול עין הרע זה אחד שעשה על עצמו את זה, מאחר וחשב רק על דברים שליליים והיה מאד פסיבי, ואז באמת הדברים לא מסתדרים ולא זורמים. לסיכום:
לדעת לפתוח בקלפים ולפענח את התשובות שלהם, לדעתי, זה הדבר הכי מופלא שיכול להיות!!!! אם את/ה מאמינ/ה בזה, לכ/י וזרמ/י עם זה. נראה לי שאימך קצת אנטי, אבל מותר לה, לא?! כל אחד עם דעותיו!!!!

שחור7

New member
היום קיבלתי את חבילת הטארוט שלי

+ספר, אזלאחל לי ההצלחה אני מתחיל ללמוד.. ושאלה מה ההבדל בין החבילות

אממממ

האמת זה נכון כל אחד הולך עם האמונה שלו פשוט היא הפחידה אותי כזה אבל חפיך אני לא מאמינה בזה ולא רוצה להאמין ותודה על העצה

מכשפונת - זו אמונה שלה את לא חייבת

לקבל אותה. לדעתי זה לא נכון א ב ל אולי זה תלוי איך את פתוחת. מי שלא מודע, מי שמקל ראש, מי שושפך תחזיות עתידיות בלי אחריות ואין לו מודועת אז יודעת מה? ו'אלה זה יכולה להיות קארמה שלילית.... א ב ל אם נגשים לפתיחת הקלפים מהמקום הראוי המכובד והמתאים של כבוד לאנרגיה, להדרכה, לריפוי, ל"הכל צפוי והרשות נתונה" אז הפתיחה הינה מתנה וסגולה.... באהבה וחג שמח אהבתי את שמך אילנה

melodynoa

New member
אני שמעתי את האיסורים הבאים

יותר נכון המלצות: לא לשאול על מוות של מישהו
(מתי הוא ימות, האם הוא ימות, ממה הוא ימות, וכו). לא לשאול שוב משהו ששאלת כרגע ולא קיבלת את התשובה, כלומר, לא הבנת אותה, וזה כי או שהקלפים חושבים שעדיף שלא תדע את התשובה, או שהם לא יודעים אותה, או חושבים שאתה יודע, אז הם עונים בציניות. לדוגמא, שאלתי את הקלפים אם בן זוגי אוהב אוי - דבר שאני די בטוחה בו, הם ענו לי תשובה צינית, אני לא יכולה להסביר "איך מקבלים תשובה צינית", אבל זה כאילו מין תשובה הפוכה מהתשובה שבה את בטוח. במילים אחרות: אל תנסה לבחון את הקלפים. ועוד משהו שקשור בזה: אם שאלת לגבי אירוע ספציפי, שאלה ספציפית, והקלפים נתנו תשובה, לא לבחון אותם אח"כ, ז"א, לא להגיע בכלל למחשבה אם הם צדקו או לא, ולא לשאול אותם רק בשביל לראות אם הם יודעים. לא לשחק עם הקלפים. זאת אומרת, לשאול רק דברים שמטרידים אותך. לא "איפה נמצא הסילוטייפ" ו"עוד כמה זמן המחשב יסיים את ההורדה". התייחסו אליהם ברצינות, או שהם גם יזלזלו בכם ויענו לכם תשובות בלתי מובנות. אני אישית גם רוחצת את הידיים עם סבון אהוב עלי במיוחד, וכשאני פותחת לאנשים אני גם מבקשת שירחצו ידיים. אם אתם שואלים שאלות שמטרידות אתכם, ואחרי שלוש שאלות שונות לא קיבלתם תשובה - סיגרו את הקלפים וחיזרו לפתוח למחרת. זה קורה שאין תגובה, שאין קשר עם הקלפים, שאין את האנרגיות או את הריכוז להשתמש בקלפים.
אהבו את הקלפים שלכם

יו תודה לך

מזה עזרת לי כאילו אני חדשה בכל זה עדיין אין לי ת'קלפים אבל יהיו בקרוב
אני כבר מחכה לרגע שבו אוכל להחזיק אותם בידיים אהה ויש עוד איזשהם איסורים או כללים לגבי הקלפים בסגנון הזה? תודה מראש
ליאל

../images/Emo4.gifאמממממ

רציתי לקנות באשדוד יש כמעט בכל חנות ספרים אבל חבר שלי אומר לי לנסוע לת"א כי אני רוצה לקנות גם קריסטלים ויש שם חנויות מיסטיות רגע מה זה משנה כל כך איפה אני קונה? ואני קונה ת'קלפים של ריידר
ליאל

melodynoa

New member
../images/Emo3.gifתשובות

כי קשה להשיג טארוט. זאת אומרת, בדרך-כלל המבחר קטן מאוד בכל מני מקומות. אני קניתי באיזה חנות מיסטיקה ענקית שנקראת "עירית" באזה"ת ברעננה. בדר"כ בחנויות ספקים זה יקר. אני במקומך הייתי מנסה לקנות דרך האינטרנט אחרי השוואת מחירים. אם את רוצה את של ריידר, אז בעצם את לא צריכה מבחר. שאלתי איזה את קונה סתם כי מעניין אותי, מה אנשים מעדיפים מתוך כל המבחר. גם בקלפים של ריידר יש כמה סוגים, ואני ממליצה לך על universal waite rider tarot, שהם אותו דבר, רק הרבה יותר צבעוניים, ובצבעים רכים ועדינים. צירפתי לך דוגמאות

בעיקרון

אני יודעת איך נראית החבילה של ריידר והאמת לא ממש משנה לי איזה צבעים יהיו בקלפים עצמם הרי בסופו של דבר סגנון לא משנה.... תודה רבה לך לא ידעתי שיש כמה סוגים של ריידר
ליאל

melodynoa

New member
עשיתי לך כתבה קצרה-התיחסות לקלפים

תחפשי אותה. אני ימצא לך עוד. יותר מאוחר.

שחור7

New member
ניצול שירשור מצטער

שירשור אי סי קיו מכשפה קטנה יש לך אי סי קיו?

למעלה