אני שמעתי את האיסורים הבאים
יותר נכון המלצות: לא לשאול על מוות של מישהו
(מתי הוא ימות, האם הוא ימות, ממה הוא ימות, וכו). לא לשאול שוב משהו ששאלת כרגע ולא קיבלת את התשובה, כלומר, לא הבנת אותה, וזה כי או שהקלפים חושבים שעדיף שלא תדע את התשובה, או שהם לא יודעים אותה, או חושבים שאתה יודע, אז הם עונים בציניות. לדוגמא, שאלתי את הקלפים אם בן זוגי אוהב אוי - דבר שאני די בטוחה בו, הם ענו לי תשובה צינית, אני לא יכולה להסביר "איך מקבלים תשובה צינית", אבל זה כאילו מין תשובה הפוכה מהתשובה שבה את בטוח. במילים אחרות: אל תנסה לבחון את הקלפים. ועוד משהו שקשור בזה: אם שאלת לגבי אירוע ספציפי, שאלה ספציפית, והקלפים נתנו תשובה, לא לבחון אותם אח"כ, ז"א, לא להגיע בכלל למחשבה אם הם צדקו או לא, ולא לשאול אותם רק בשביל לראות אם הם יודעים. לא לשחק עם הקלפים. זאת אומרת, לשאול רק דברים שמטרידים אותך. לא "איפה נמצא הסילוטייפ" ו"עוד כמה זמן המחשב יסיים את ההורדה". התייחסו אליהם ברצינות, או שהם גם יזלזלו בכם ויענו לכם תשובות בלתי מובנות. אני אישית גם רוחצת את הידיים עם סבון אהוב עלי במיוחד, וכשאני פותחת לאנשים אני גם מבקשת שירחצו ידיים. אם אתם שואלים שאלות שמטרידות אתכם, ואחרי שלוש שאלות שונות לא קיבלתם תשובה - סיגרו את הקלפים וחיזרו לפתוח למחרת. זה קורה שאין תגובה, שאין קשר עם הקלפים, שאין את האנרגיות או את הריכוז להשתמש בקלפים.
אהבו את הקלפים שלכם