יש לי שאלה

יש לי שאלה ../images/Emo35.gif

מצטערת שאני פותחת הודעה, האמת זאת פעם ראשונה שפתחתי אז מקווה שלא תכעסו עלי, אבל יש לי שאלה.... ביום רביעי, יש לי שיחה + בדיקה לפני ניתוח צ´יסטה, בבית חולים, רציתי לדעת עם מישהו כבר עברה את זה.. (קצת כדי להיות מוכנה) בנוסף, גברת מכשפה רעה ואדומה כבר דופקת בדלת, ככה שאהיה במחזור באותו יום האם זה בסדר שאהיה במחזור - אני מחכה לתאריך זה כבר שלושה חודשים וחצי ולא הייתי רוצה לדחות בגלל מכשפה שמחליטה בדיוק להגיע (למרות, שכבר הגיע יומה לבוא) אבל שוב לחכות שלושה חודשים וחצי? אם יש למישהי/ו מידע, תודה. ושוב סליחה שפתחתי הודעה, פשוט לא מצאתי להיכן לשרשר שאלה זו.. תודה מראש....
ד.

באאבו

New member
מותר ורצוי לפתוח הודעות!!

בשביל זה הפורום הזה פה... לשרשר מתכוונים כאשר יש משהו להוסיף בנוגע להודעה אחרת שנפתחה, או שהנושא הוא משהו בסגנון של "בוקר טוב רוחמה"... אבל - שאלה עקרונית שאת רוצה עליה תשובה בוודאי ובוודאי מצדיקה פתיחת הודעה חדשה.. לגבי השאלה שלך, לצערי אין לי תשובה וגם לא שמץ של מושג. אבל, תיכף החכמות והמנוסות
יענו לך.. ובכל מקרה, תוכלי לשאול את הרופא אם אפשר לעשות את הניתוח במחזור, ואם לא, מה אפשר לעשות כדי לדחות אותו קצת.. שיהיה לך בהצלחה, באאבו

ונוס 34

New member
היי ד.

קודם כל ברוכה הבאה ואיחולי שהות קצרה אצלינו לפני מעבר לפורום הריון אחרי שנית, אינך צריכה להתנצל - בשביל זה הפורום נועד ואז מוזמנית להצטרף! לשאלתך, ניראה לי שהכי נכון להתקשר למרפאה שם את אמורה לבקר - ולשאול בכל אופ שיהיה לך בהצלחה. ונוס

יש לי חצי תשובה

לגבי ניתוח הציסטה - אם כוונתך ללפרוסקופיה אז אני עברתי כבר פעמיים לפרוסקופיה. מדובר בניתוח קצר בדרך כלל שמתבצע בהרדמה מלאה. במקום לפתוח את כל הבטן כמו שהיו עושים בעבר פשוט עושים 2 חורים קטנים בבטן ודרך אחד מהם מכניסים מצלמה וכך רואים מה בדיוק קורה שם ומורידים/צורבים את הציסטה. אחרי הניתוח נשארים בבי"ח עוד יום או יומיים (תלוי בבי"ח). יש קצת כאבים אחרי הניתוח אבל ההחלמה מהירה. לגבי המחזור - אין לי מושג, נסי לשאול בבי"ח. שיהיה

באופן עקרוני אין בעייה באולטרה סאונ

במהלך מחזור למעט בדיקה של רירית הרחם עצמה אזי המחזור לא "מסתיר כלום" הרי גם לא דפנות הנרתיק "מתירות" את השחלות לגבי הקטע האסטטי, אנשי הרנטגן ראו הכל לגבי הצד הבריאותי גם אין מניעה, על המתמר שמים כרגיל כפפה וגל לגבי תחושה אישית, זה כבר אינדיבידואלי לדעתי , חבל ואין סיבה לדחות תור שהמתנת לו כל כך הרבה זמן בהצלחה ליאור

באאבו, ונוס, דניאל, ליאור - תודה! ../images/Emo20.gif

האמת שכנראה לא הסברתי את עצמי טוב, עדיין אין ניתוח, ביום רביעי יודיעו לי מתי הניתוח. זאת שיחה ובדיקה טרום ניתוחית בבית החולים וזה מה שבעצם רציתי לדעת בדיוק הבדיקה הזאת והאם המחזור מפריע לבדיקה זאת
(גם לבדיקה זאת כבר חיכיתי כל כך הרבה!!!) אבל תודה תודה תודה,
לפחות הכנתם אותי לקראת הניתוח עצמו שזה כבר יותר מפחיד. כנראה עוד אף אחת לא עברה כזאת... אבל אהיה יותר חכמה
ביום רביעי. שוב תודה ממני ד.

למעלה