יש לי שאלה

יש לי שאלה../images/Emo35.gif

אני בעוד כחודש וחצי חוזרת לארץ ולתמיד ורציתי לדעת לאן אני צריכה ללכת למעקב עם מאי. אני שייכת לקופת חולים מכבי והייתי שמחה אם תוכלו לעזור לי בזה, כי כרגע את כל המעקב היא עוברת כאן. תודה ויום טוב.

ayelet i

New member
מעקב...

האמת? אני לא ממש יודעת - כיוון שנכון לעכשיו יש לנו הזמנות למעקבים ברמב"ם. אבל אני יודעת שלמכבי יש מרפאות מעקב כך שבמקומך הייתי קובעת תור לרופא ילדים ומבקשת ממנו הפניה למרפאת מעקב. אני מניחה שיהיו בעלי נסיון רב ממני שיוכלו לענות לך - אז לפחות הקפצתי את השאלה... ואגב - ברוכה השבה!

באיזו עיר את גרה (תגורי)?

בחיפה יש למכבי מרפאת מעקב ברח' אלנבי (או ארלוזרוב, אני לא זוכר). אני מכיר את מנהל המרפאה ובואי נגיד שהתעקשתי שנעשה את המעקב במקום הרבה יותר טוב. כמו כן, הפגיה גם לא הייתה מקום שרציתי שנעבור את המעקבים. מבחינתי רציתי להתנתק מהם הכי מוקדם שאפשר. תגידי איפה את גרה ואני אנסה לבדוק לך...

../images/Emo65.gifברוכים השבים ארצה../images/Emo82.gif

תלוי באזה אזור בארץ תגורו. אנחנו גרים בבת-ים וכל מעקבי ההתפתחות של מאור נעשו במרכז להתפתחות הילד בחולון. יש שם הכל , גם מעקבים של הפגיה שהיינו בה ( וולפסון) גם טיפולי פיזיוטרפיה וריפוי בעיסוק, כל מה שצריך. אני ממליצה להגיע לארץ, להתאקלם מס' ימים ולברר בקופ"ח אפה המרכז הקרוב ביותר למקום המגורים , וכמובן, לא לשכוח להביא איתך משם את כל המסמכים הדרושים . גלי כל שנבקש לו יהי...

למעלה