יש לי שאלה ...

frodo

New member
אם כבר ממוחזר...

ראיתי היום את הפרק השלישי והרביעי של וויג´ר... יש בינהם דמיון מסיום לא??? ממש אכזב אותי, אני גם לא מסמפט את ג´נווי, אבל אני נותן צ´אנס וממשיך להסתכל.

אילן די

New member
וויאג´ר משתפרת

בעונה 4, אבל גם לפני כן זו סדרה מצויינת. מבחינת ההשקעה בדמויות לפחות זוהי הסדרה הטובה ביותר.

Chakotay

New member
לא אמרתי

שהיא הייתה גרועה אני נורא האבתי אותה אבל העונות הרשאונות תמיד גרועות יותר מהעונות המתקדמות.

n i v1

New member
העונה הראשונה

זו היתה העונה הראשונה הטובה ביותר בתולדות סטר טרק מעולם. אם תרצה אני אעבור איתך פרק פרק ואעשה לך היכרות אינטימית. העונה הראשונה הזו משתווה לעונה 4-5 בדור הבא שהיתה פשוט מצויינת. קח את זה ותראה מה זה שפע! תחשוב על זה

n i v1

New member
תגידו, זה אני או ש...

אנשים התחילו לקלוט שאנטרפרייז מספקת את הסחורה? אני ממש מבסוט מכם אנשים. האתר יחודש בסופ"ש הקרוב

CommandeRiker

New member
אנטרפרייז

הייתה באמצע.... יחסית לעונה ראשונה של סדרה זה היה מצוין, אין ספק שהם הפיקו לקחים שם.... הבעיה של כל הסדרות הקודומות, שלאחר 3 העונות הראשונות , הצופים נטשו... בכל מקרה, אנטרפרייז במגמת שיפור

אילן די

New member
יש דבר אחד בעיתי מאד באנטרפרייז

ולא יעזור כמה הסיפורים יהיו טובים, לסדרה יש בעיה בסיסית והיא הדמויות שבה. מלבד ארצ´ר וטפאל ואולי אולי טריפ, כל הדמויות שטוחות לגמרי ומשעממות. הדבר בולט עוד יותר כשהסדרה הקודמת (וויאג´ר) היתה חזקה מאד בתחום הזה. שלא תבין לא נכון, הסדרה נחמדה ואני צופה בכל הפרקים (גר בארה"ב) אבל בכיף הייתי מחליף את מלקולם, הושי, פלוקס ובמיוחד את מייוות´ר. הם לא תורמים במאומה.

LiorInDaMix

New member
אבל...

הסדרה (שלדעתי היא מצוינת) עוד רק בתחילתה... כדי לפתח דמויות צריך הרבה יותר מעונה אחת וכמה פרקים מעונה שניה, קחו לדוגמא את DS 9 בעונה הראשונה רוב הדמויות עדיין היו יחסית שטוחות...

jerri

New member
ממש לא. בDS9 התוודענו כבר בעונה

הראשונה למצב של דאקס, לטראומות של קירה וסיסקו, לכמיהה של אודו למצוא מישהו מבני מינו, וכו´. אם כבר בתחילת DS9 הדמות המבוזבזת היתה של באשיר. בעיה עם הקאסט של האנטרפרייז שהם לא יותר מניצבים מפוארים לטפול, ארצ´ר וטריפ.

LiorInDaMix

New member
יכול להיות...

שDS9 זה קצת שונה במקרה הזה... בכל מקרה אני חושב שצריך לחכות עוד קצת שהדמויות התפתחו

למעלה