יש לי שאלה

Harel Israel

New member
יש לי שאלה ../images/Emo27.gif

אני בטוח שאני לא היחידי ששם לב שהרבה חלקים שנמצאים בספר לא נמצאים בסרטים - ולהפך מישהו יודע למה

כי הם לא רלוונטים להמשך הסדרה כנראה

להבא תשרשר שאלה קטנה לשרשור הנצל"שים והשאלות הקטנות, שנמצא בדף.

the ror

New member
כי בסרט כמו בכל סרט יש מגבלה של זמן

ואפשר להכניס רק מספר מסויים ויחסית מצומצם של סצינות ככה שחתכו קטעים כאלה או שילבו מידע מקטעים שונים בספר לסצינה אחת כדי לחסוך זמן. בקיצור, זה כנראה נראה היה להם מידע שניתן לוותר עליו ועדיין שהסרט יצא נכון... אם שמת לב גם לא חסרים שינויים במי אומר מה ובכלל בדיאלוגים... אהה, ואני ממליץ לך לעיתים לשקול עצות שנותנים לך אנשים שנמצאים בפורום קצת יותר ממך(בד"כ אילו עיצות טובות). ולמה להטריח מנהלת שתגיב לך אם אפשר פשוט להקשיב לאדם אחר שפשוט מסביר לך דבר די הגיוני. וכמעט שכחתי, ברוך הבא.

ToryMaster

New member
ענו לך

להבא אנא לשרשר, לקרוא את תקנון הפורום שבצד שמאל, ולהרגע עם השפה בה משתמשים כלפי גולשים.

TheMagicGirl

New member
בסרט שמים את העיקר החשוב

אי אפשר לעשות סרט שאורכו איזה 5 שעות נכון? ובקשר להפוך, אם הוסיפו משהו שאין בספר זה סתם דברים קטנים וחמודים שעלו לבמאי לראש והוא הוסיף, לא משהו רציני שמשנה את העלילה

yuvi217

New member
נכון ../images/Emo45.gif

אבל זה סרט ישן, ולאנשים היום אין סבלנות
וחוץ מזה, בקולנוע זה יותר בעייתי... מי ישב בקולנוע 5-4 שעות? [חוץ ממני
] רוב האנשים שאוהבים את הסרטים הם דווקא לא אלה שקוראים את הספרים, מה שאומר שהם יכולים לוותר על זה בקלות. האמת? אם הסרטים היו ארוכים, ועם פרטים [ואיזשהו קשר לספר] ולא מעצבנים כמו שהם עכשיו, הייתי הולכת גם אם זה היה סרט של 5 שעות.

כן, אבל ידוע לי שהיה מחשבה

לעשות את הסרטים מהשלישי ומעלה בשני חלקים כדי להכניס יותר פרטים, וחבל מאד שלא עשו כך, כי מה שיצא בסוף זה סרטים שהקשר שלהם לספרים הוא מקרי לחלוטין עם בכלל.

TheMagicGirl

New member
אז שילמדו משר הטבעות! שיעשו -

שיעשו סרט של שני חלקים!~ אין מצב לדחוס את החמישי לתוך סרט אחד...זה יהיה מעפן. וזה הרס ככה את הסרט הרביעי. אם אני לא טועה הסרט החמישי באמת יהיה שני חלקים?

למעלה