יש לי שאלה

יש לי שאלה../images/Emo26.gif

קרה לכם פעם שהייתם בזוגיות כלכך מושלמת שהייתם בטוחים שזאת האהבה הכי גדולה שלכם, ואחרי שנפרדתם הייתם בטוחים שעכשיו הכל יהיה סתמי וכל האהבות שיהיו לכם זה לא יהיה אותו דבר, ואז אחרי הרבה זמן להפתעתכם פגשתם מישהו\י חדשים והתחלתם להתאהב בהם עד כדי כך שהאהבה הקודמת שלכם, זאת שנראתה לכם הכי גדולה שיש, בכלל לא התקרבה לאהבה הנוכחית שלכם? שאלה מוזרה אני יודעת, אבל זה חשוב לי תענו בבקשה

nate2000

New member
בטח שזה קורה

כשמאוהבים במישהו לא רואים אף אחד ממטר וחושבים מה יקרה אם ניפרד, בחיים לא נאהב ככה ולא תהיה לנו אהבה. ואז נפרדים ומתאהבים שוב ושוכחים מהאהבה הקודמת. לי היה מקרה כזה: נפגשתי עם מישהו באוניברסיטה, התאהבנו, היינו יחד כמעט 3 שנים ונפרדנו ביוזמתו (יותר נכון זרק אותי בטלפון אחרי 3 שנים של חברות ואפילו לא טרח להגיע ולהתנצל) חודשיים וחצי אחרי זה פגשתי במסיבת סילבסטר את החבר הנוכחי שלי התאהבנו מהר מאוד ואחרי 9 חודשים עברנו לגור ביחד ובקיץ אנחנו מתחתנים. אולי זה מאוד נאיבי מצידי ונורא אופטימי בהתייחס למספר מקרי הגירושין בישראל להגיד דבר כזה אבל אני מאמינה שהוא האחד בשבילי ושנזדקן ביחד.

תלוי אם זה אהבה ראשונה או לא

אני מכיר זוגות שהם התאהבו מאוד עד שהאהבה הראשונה גדולה לא יכלו להיפרד למרות שהם לא יכולים להמשיך ביחד ( לא אותו דת ודברים כאלה) חבר שלי ניסה תמחד להתחיל עם אחרות ..כדי לנתק איתה אך לא יכל תמיד היה מנתק וחוזר ... גם פעם הכרתי מישהי והיא למדה אותי על אהבה ראשונה וראיתי בה עד כמה היא אוהבת אותו עם כל החרא שעשה לה אם תדע מה עשה לה כמה בגידות השפלות לא תאמין ועם זאת מאוהבים ... אך בסוף הוא זרק אותה ... אבל היא לא שכחה אותו ותמי נזכרת בו למרות שהיא שות אותו איך הוא התייחבס איתה ואין עוד מקום לאהבה בליבה ממנה למדתי לשמור על האהבה הראשונה שלנו כי אם נפרדים אולי לא חוזרים אבל לא שוכחים ולא נחווה עוד אהבה כזו עם כל הקשיים והבעיות ... גם מכיר איש שאהב מישהי לפני 25 שנה אבל אבא שלה לא הסכים והכריח אותה להתחתן עם אחר שהיא לא אוהבת ... אחרי שנתיים מהנשואין התגרשה ממו כי היה נבלה והתחתנה עם אהבת חייה הראשונה והיחידה בסוף אהבה ראשונה זה אם אתה אוהב אותה באמת (או אוהבת אותו) זה לא נשכח לעולם כמו שאתה אוהב אמא או אבא לא תשכח לא באותה מידה אבל תמיד אתה נזכר בה תשמור על אהבתך ותלמד מנסיון האחים ואל תתן לזמן למד אותך על חשבונך בהצלחה

תגובה

לא, אבל היתה אשה שתמיד אהבתי אהבה עצומה וידעתי, שהיא האשה שהכי אוהב בחיים, ומעולם לא רצתה בי.

למעלה