יש לי שאלה...

steve2

New member
יש לי שאלה...../images/Emo26.gif

הולכים להיות איזשהם שינויים בתוך הטרילוגיה כשתצא ל-DVD?, הכוונה שינויים בגוף הסרט...הוספת קטעים, הרחבת קטעים, שינוי סצינות?

mace windu1

New member
ישנם שינויים...

לא מעטים אבל גם לא רבים! למשל- מעריכים סצנות בקטעים שלא היו שעשו במחשב! יש קטע כאשר לוק ואובי ואן, אן סולו וצואי בורחים מטאטואין עם המלניום פלקון אז בהמראה יש קטע שרואים את המלניום מקרוב ממריאה שמימה, בסרט הישן אותו קטע רואים אותה ממריאה אבל רואים אותה מרחוק! כל מני קטעים כאלה! אין שינוי עלילה או בגוף הסרט! יש לי את זה בוידאו אחרי שאני יקנה את זה בדיוידי אני יכול למקור את זה למי שרוצה! יום נעים!

אני לא יודע מי יורה ראשון, אבל...

אני כן יודע על סצינה "חדשה" שנוספה: נכון שבסוף ROTJ יש חגיגה על נצחון האמפריה, ורואים את כל שאר הכוכבים חוגגים?, אז תתווסף סצינה נוספת של חגיגות בנאבו (!!!)

mace windu1

New member
רואים שם אנשים מפילים...

פסל של פלפטין וX-WING חולפים בשמיים- עד כמה שזכור לי..

steve2

New member
אתם מדברים על השינויים מ-97'

כשלוקאס הוציא את הטרילוגיה "משופצת"... למי שלא יודע מה הולך ב-SE מ-97'..אז כך... ב-A NEW HOPE... *שינוי סצינת הפתיח במוס אייסלי *שינוי סצינת הריגת גרידו(גרידו יורה ראשון) *הוספת footage's חדשים לגמרי-האן סולו וג'בה דה האט עושים עסקאות *שינוי פיצוץ ה-death star ***וכמובן שיפוץ אפקטים ומראה כגון:the battle of yavin ב-THE EMPIRE STRIKES BACK *שינוי סצינות ה-snow beast *הוספה ושינוי מראה של ה-cloude city ***וכמובן שיפוץ אפקטים ומראה ב-RETURN OF THE JEDI *שינוי מראה והוספת סצינות שלא ניראו של ה-pit of carcoon(או אך שזה לא ניקרא) *סוף חדש לסרט שמראים חגיגות בכל הגלקסיה (קורוסאנט,מוס אייסלי וכו') ***וכמובן שיפוץ אפקטים ומראה אני שאלתי שאלה אחרת...אם בהוצאה של הטרילוגיה ל-DVD הולכים להיות עוד שינויים והוספת דברים בנוסף למה שכבר לוקאס שינה ב-97'...?

Lu Tze

New member
אה, שמעתי שידביקו את הפרצוף של אנני

על הפנים של ווידר, כדי לקשר בין שתי הטרילוגיות.

steve2

New member
שמעתי דברים נוספים כמו...

חבר טוב עידכן אותי כי יודה הולך להופיע ב-A NEW HOPE וכי הוא הולך להיות דיגיטלי והוא יהיה דיגיטלי גם באימפריה... ג'בה דה האט יהיה גם דיגיטלי ב-JEDI ובשוט הסיום בחגיגות תופיע גם נטלי פורטמן, בנוסף אמת לוקאס ידביק את פניו של היידן על פניו של אותו שחקן ששיחק את אנני... האם השמועות נכונות...זו השאלה...?

לדעתי

וזו סתם השערה הוא הולך לשים את קווי גון ג'ין גם בסוף שובו של הג'דיי, עם כל רוחות הג'דיים. לדעתי זו תהיה תוספת מצויינת! אבל להדביק את הפנים של השחקן הבכיין (כריסטנסן) על הפנים שאליהן התרגלנו כ"כ?!

אני חושבת

שזה סתם מטומטם להדביק את הפנים של היידן על הפנים של השחקן ששיחק את ויידר בגלל שאנאקין ב"שובו של הג'די" צריך להיות מבוגר כי עברו כמה עשורים מאז "מתקפת המשובטים" והפנים של השחקן נראות דומות לפנים של היידן אם מדמיינים אותו מבוגר.

mace windu1

New member
אבל ברגע שהוא...

נופל ללבה הגוף שלו מושחט והוא אינו מתבגר- הוא כביכול נשלט ע"י מכונת הנשמה וכו'... כך שהפרצוף שלו בכלל לא צריך להיות פרצוף של מבוגר! להוסיף את קוואי גון ג'ין יהיה רעיון גאוני!.. אני חייב לקנות את הטרילוגיה הזאת כמה שיותר מהר מרגע היציאה!!!!!

בטח שהוא מתבגר!!!!

אז מה אם הוא נשלט ע"י מכונות- התאים שלו ממשיכים להתחלף ולהזדקן- זה לא שהוא הופך לרובוט שחי לנצח- חלק מהגוף שלו הוא מכונה או נתמך ע"י מכונה אבל עדיין יש לו חלקים אנושיים- כמו הפנים. מה שמטומטם בנוגע לנפילה ללבה הוא שאם הוא נפל ממש לבור מלא לבה הוא היה צריך למות על המקום ולפני שמתקרבים ללבה אמורים למות מהחום ומהגזים הרעילים.

Darth Tomer

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

יודה הבובה הכי נחמדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!111 ולמה תוקעים תפנים של המכוער על ויידר לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! אני אשאר עם גרסת הוידאו.

למעלה