יש לי שאלה

רותם טל

New member
יש לי שאלה../images/Emo26.gif

הייתי בצו ראשון ועדיין אפילו לא סיימתי את התהליכים(עוד שבועיים יש לי זימון לבדיקת דם). משמע עדיין לא נקבע לי פרופיל או תאריך גיוס. הגשתי הצעה לקבלת עתודה דרך האינטרנט והיום קיבלתי מכתב שבו נכתב: "הקבלה לעתודה אקדמאית מחייבת עמידה בסף נתונים נדרש ע"פ פקודות הצבא,מאחר ואינך עומד בקרטריון הנדרש,לצערנו,לא נוכל לאשר מועמדתך לעדתודה אקדמאית".. על איזה קרטיריון הם מדברים? ואיך הם יודעים שאני לא עומדת בקרטריון הזה? מה קורה פה?

LordR

New member
תשובה

הקריטריון היחיד שאני מכיר שיש לצבא לגבי התמודדות לעתודה זה קב"א 52 , כלומר קב"א שמספיק בשביל להיות קצין. (לפי דעת הצבא) עכשיו, אם את באמת רוצה עתודה אז תטרידי את הצבא וכבר היו מקרים שהצבא אישר לאנשים גם עם קב"א יותר נמוך לנסות להתקבל לעתודה. בהצלחה! :).

רותם טל

New member
אני עשיתי את המבחנים הפסיכוטכנים

ובגלל שאין לי קשרים בצבא,אז אני לא יודעת כמה הקב"א שלי. אבל נניח שזה מתחת ל52. אין סיכוי שאני אתקבל? ואם יש,איך "מטרידים" את הצבא? מה עוד נותר לי לעשות?

shay sh

New member
גם אני הייתי רוצה לדעת...

איך "מטרידים" את הצבא?? גם לי יש אותו מקרה..

LordR

New member
תשובה

השיטה היא להתקשר הרבה פעמים ללשכת גיוס למרות שכבר ענו לך על השאלה אבל יותר טוב לבוא אליהם ולדבר פנים מול פנים לדבר עם האחראית שם על עתודה היא אומרת שהיא לא יכולה לאפשר או שזה לא בסמכות שלה לשאול אותה אז עם מי כן אפשר לדבר כמו שאמרתי כבר היו מקרים , זה אפשר אם ממש רוצים.

למעלה